eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 4 پیمانه،شیره خرما 1/2 پیمانه گلاب 1/4پیمانه،آرد برنج 4 قاشق سوپخوری،نشاسته(گل) 1 قاشق سوپخوری،آب 1/3 پیمانه،پودر هل 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل) آرد و نشاسته را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی که مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید. @sbirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم خیلی خوشمزست که قبلنا خیلی درست میکردم‌ نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید یک عدد فلفل دلمه (من نصف سبز و نصف قرمز )،یک عدد پیاز رنده شده (آبش هم لازم نیست بگیرید )یک عدد هویج رنده ،۳قاشق جعفری خرد شده ،نمک فلفل پودر سیر کمی زعفرون حسابی ورز بدید و بعد تو روغن سرخ کنید و بعد رو دستمال کاغذی حتما روغن اضافیش رو بگیرید . تخم مرغ اصلا نیاز نیست چون مرغ چسبناکی داره فقط برای فرم دادن دستتون خیس کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای هویج موادلازم: هویج ۵۰۰ گ آرد نول یا قنادی ۱۲۵ گ(۱پ) شکر ۲۵۰ گرم(۱ و ۱/۴ پ) گلاب ۲/۳پ روغن مایع ۱۸۰ میلی لیتر(۲/۳پ) هل ۱ ق م طرزتهیه: ۱.هویج رو بپزید و پوره کنید و با یک قاشق از روغن ترجیحاً در ظرف تفلون روی حرارت بذارید و هم بزنید تا آبش تبخیر بشه و جمع بشه. ۲.آرد رو الک کنید و تفت بدید تا بوی خامیش از بین بره و بوی آرد تفت خورده بلند بشه ولی رنگش تغییر نکنه، آرد رو دوباره الک کنید و روغن رو اضافه کنید. (من مخلوطی از کره و روغن می‌زنم) ۳.هویج رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. ۴.هل و شکر و گلاب رو اضافه کنید و وقتی هم زدید و یکدست شد روی حرارت بذارید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به دلخواه تزئین کنید. . پوره هویج: هویج ها را در آب بپزید و پس از پخته شدن از آب خارج کنید و با رنده یا چنگال یا غذاساز پوره کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا