#قیصی_پلو_شیرازی
#پلو
روغن ۳ قاشق سوپخوری
قیسی یی فنجون
نمک، فلفل به مقدار دلخواه
برنج ۵٠٠ گرم
فیله مرغ ۳ تیکه
آب ۲ لیتر
دارچین یک قاشق مرباخوری
کره آب شده نیم فنجون
کشمش پلویی۳ تا قاشق
طرز تهیه :
فیله مرغو رو خورد کنید با کره و یکمی ادویه و زعفرون سرخ کنید
بعدش بهش آب اضاف کنین تا خوب بپزه، حالو قیسی رو هم تو کره سرخ کنین.
کشمش رو هم یی کمی تووکره سرخ کنید
حالو برنجو ک صافش کردین، بیریزین تو دیگتون،بعدش مواد میانیتونو(مرغ و کشمش) اضافش کنین بعدش از نو برنج روش بریزین.
قیسی هم رو برنج بریزین و حالو باز بقیه برنجوو روش پخش کنین و بعدش دم کنین.
وقتی که دم کشید تو یی دیس قشنگی سرو کنین وو نوووش جوون کنین😊
والووووو خیلییی خوشمزن😊
@shirini71
#تزیین_الویه
تزیین زیبای الویه با کلم بنفش که می تونید با قیچی به شکل گل ببرید وبا خیار وشوید تزیین کنید
جهت ایده گرفتن
@mivhe71
#تزیین_الویه
تزییتات زیبای الویه جهت ایده گرفتن
گل با پیازوخیار
تزیین با سس مایونززعفرانی
تزیین با گلهای هویج
@mivhe71
#خورش_کرفس_با_سینه_مرغ👇
پیاز 2 عدد
سینه مرغ یا بوقلمون 300 گرم
آب مرغ ۲ لیوان
کرفس 500 گرم
برگ کرفس 100 گرم
آبغوره به اندازه دلخواه
نعناع تازه 20 گرم . جعفری تازه 80 گرم .
نمک و فلفل مقدار لازم
کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ؛ برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید
پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ کرفس های خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید سپس دو لیوان آب مرغ را بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.
سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و با آب پیاز و کمی زعفران و آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کنید و بگذارید یک ساعت بماند تا خوب مزه دار شود
بعد در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا بپزد
وقتی کرفس خوب پخت در انتها آبغوره را اضافه کنید پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و گوشت سینه سرخ شده را روی خورشت بچینید و اگر دوست داشتید چند قاشق از روغنی که گوشتهارا سرخ کردید روی خورشت بدهید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نکته ها : چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.
میتوانید بجای آبغوره از چند عدد لیموعمانی ،،، یا 2،3 قاشق آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید
@mivhe71
#کوکو_سبزی_میکری
مایه کوکوزرشک و گردو برای تزئین
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
دستگاه ساندویچ میکر رو به برق میزنیم تا چراغش روشن بشه، بعد اندازه یک قاشق مربا خوری روغن میریزم داخل هر مثلث.
بعد یک قاشق از مایه کوکو رو داخل هر مثلث میریزیم و روی اون رو با گردو یا زرشک تزئین می کنیم (من گردو و زرشک نداشتم
بعد درش رو می بندیم و 7، 8 دقیقه صبر می کنیم تا پخته بشه، در ساندویچ میکر رو باز می کنیم و کوکو ها رو بر میداریم.
نکته: اگه دوست داشتید کوکوها رو بر می گردونیم طرف دیگه اش هم سرخ بشه.
@mivhe71
#فیله_سبزیجات_رژیمی
#چیکن_تریاکی
فیله های مرغ رو با پیاز ، سیر ، نمک و فلفلها ، پاپریکا مزه دار کنید .
فیله ها رو تو تابه داغ بدون روغن گریل یا سرخ کنید ، برای هر طرف سه دقیقه کافیه . بعد فیله ها رو برش بزنید.
اگر از هویج با قارچ استفاده میکنید هر کدوم رو سه دقیقه بجوشونید و بعد بریزید تو آب سرد .
سبزیجات دلخواهتون رو با یک قاشق روغن زیتون تفت بدید . فقط در حدی که سبزیجات نیم پز بشه چون قرار نیست اونقدری بپزه که کاملا نرم و له بشه.
فیله رو به سبزیجات اضافه کنید و بلافاصله سس تری یاکی ( یک مدل سس ژاپنی ) رو به سبزیجات اضافه کنید ، با حرارت خیلی زیاد سه چهار دقیقه مواد رو تفت بدید و بعد هم نوش جانتون .
#سس_تریاکی
دو حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده ، یک قاشق غذا خوری عسل ، یک چهارم پیمونه سویا سس و دو تا سه قاشق سرکه بالزامیک یا آب لیمو ترش رو با هم مخلوط کنید . برای حجمی که توتصویر میبینید سه تا چهار قاشق از این سس استفاده کنید.
@mivhe71
#چربی_سوز_عالی
#رژیمی
سلام دوستای عزیزم.امروز میخوام یه چربی سوز خیلی قوی که توی آشپزخونه ی هممون هست بهتون معرفی کنم.شیر کم چرب و عسل و دارچین.همیشه برای لاغری نباید دنبال قرص های خارجی باشیم.با چیزهای ساده هم میشه لاغر شد.دارچین یک ادویه ی بسیار قوی برای کاهش چربی های بدن مخصوصا چربی های شکم هست.اگر بتونید یک فنجان از این مخلوط رو به عنوان صبحانه(به جای چای معمولی) و یک فنجان قبل از خواب بخورید خیلی خیلی متابولیسم را بالا می بره،و باعث چربی سوزی شدید میشه.ولی دارچین برای خانم هاای که باردار هستند،یا افرادی که طبع گرم دارند و افرادی که آلرژی شدید یا حساسیت پوستی دارند توصیه نمی شود.
@mivhe71
#افطاره
#نان_لیوانی
#بدون_فر
موادلازم:
تخم مرغ ۱عدد
شیر ۱/۴پ
روغن جامد ابکرده ۲ق غ
بکینگ پودر ۱/۴ق چ
گلاب ۳ق س
زعفران ۱/۴ق چ
ارد سفید به مقدار لازم
پودر قند به مقدار لازم
هل ساییده به مقدار لازم 🍪🍪
طرزتهیه:
درون یک کاسه تخم مرغ را با قاشق کمی می زنیم. سپس شیر , روغن را اضافه می کنیم .
زعفران را به گلاب اضافه کرده و به مواد اضافه می کنیم.
بکینگ پودر و ارد را مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که به دست نمی چسبد. 🍪🍪
خمیر را با کف دست ماساژ می دهیم. سپس خمیر را درون پلاستیک گذاشته و نیم ساعت در اشپزخانه استراحت می دهیم .
یک لیوان استیل را روی گاز گذاشته و تا ۱/۳ آن را روغن سرخ کردنی ریخته و می گذاریم تا داغ شود.
از خمیر به اندازه یک گردو ی کوچک برداشته و به صورت گرد روی سطح ارد پاشی شده با وردنه و سپس با تیرک به صورت دایره ای باز کرده و نازک می کنیم. به قطر ۱۲-۱۵سانت.
خمیر را از مرکز گرفته و درون لیوان انداخته و دو طرف خمیر را سرخ می کنیم.
سپس درون صافی انداخته و پودر قند وپودر هل روی شیرینی ها می ریزیم.
@mivhe71
آش گندم
لوبیا چشم بلبلی، نخود، لوبیاچیتی، عدس برنج از هرکدام نصف پیمانه، گندم ۲/۵ پیمانه، پیاز دو عدد بزرگ، سبزی آش پاک شده نیم کیلو، سیر به میزان لازم، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و نمک.
جبوبات رو از شب قبل خیس کنید، دوتا پیاز بزرگ روخلالی کرده و سرخ می کنید و ادویه و سیر رو اضافه می کنید، برنج، لوبیا چیتی و چشم بلبلی و برنج و نیمی از گندم رو اضافه می کنید به اندازه کافی آب می ریزید و میذارید برنج و گندم حسابی بپزه و له بشه، بعد نصف دیگه ی گندم و عدس رو اضافه کنید وقتی پخت سبزی آش و بریزید و بذارید آش جا بیفته، نمک و اندازه کنید
@mivhe71
#حلوا_نخودچى
آرد نخودچي رو ١٥ دقيقه روي حرارت ملايم تفت بدين روغن جامد رو اضافه كنين تا روغن به خوردش بره زير گاز رو خاموش كنين و پودرقند،گردو،هل رو اضافه كنين.
@shirini71
#نان_روغنی❤️
آرد 4 و نیم لیوان دسته دار/تخم مرغ 1 عدد/مایه خمیر 3 ق چ/آب 1 لیوان/شکر 3/4 لیوان/نمک نوک ق چ/روغن 6 ق غ/زعفران غلیظ 1 ق غ(اختیاری)
ابتدا آب ولرم و دو قاشق از شکر و مایه خمیر را ترکیب کرده و اجازه می دهیم عمل بیاید.
تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و مایه خمیر عمل آمده را با هم ترکیب کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا جاییکه خمیر منسجم شود. آرد را کم و زیاد نکنید همین میزان کافی هستش. روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را دو ساعت استراحت بدید سپس خمیر را با وردنه باز کرده به قطر نیم سانت و قالب میزنیم سپس در روغن داغ سرخ کنید. بعد از خنک شدن روش پودر قند بپاشید. می تونید شکلات ذوب شده هم روش بریزید.
😍 @mivhe71