eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 ایده کیک 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ مدل فقط با یک خمیر . 🔴🔴🔴خمیر هزارلا رو میتونین از لوازم قنادی ها یا فروشگاه ها تهیه کنین . همینطورکه میدونین این فینگرفودا الان خیلی ترندشدن وتوی مهمونی ها وجشن ها خیلی دیده میشن ،خیلیم جذاب وخوشمزه هستن😍😋 . موادلازمشونم: خمیرهزارلا، سوسیس، پنیرپیتزا،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکتنیک چاق کردن صورت😳😳😳👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b در کانال بالا سنجاق شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 مواد لازم: 👇👇👇 ۱ فنجان تمشک تازه یا منجمد ۱ فنجان شیر سویا ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا ۱/۴ فنجان ماست سویا ۲ قاشق چایخوری پودر صورتی پیتایا (محلول در ۲ قاشق چایخوری آب) ۱/۴ فنجان دانه چیا طرز تهیه 👇👇👇 برای فنجانهای شکلاتی ۲۰۰ گرم شکلات سفید غیر لبنی ۱-۲ قاشق چایخوری پودر پیتایا صورتی دستور تهیه: 🍫در مخلوط کن، همه مواد را به جز دانه های چیا ترکیب کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را در یک کاسه بریزید. دانه های چیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید ۱-۲ ساعت یا یک شب در یخچال بماند و گاهی اوقات هم بزنید تا مواد به قوام پودینگ برسد. 🍫شکلات شکلات سفید ذوب شده و پودر پیتایا را با هم ترکیب کنید و شکلات را در قالب سیلیکون بریزید و آن را دور قالب بچرخانید تا کل قالب پوشانده شود. 🍫قالب های شکلات را از یخچال درآورید و شکلاتها را با دقت از آنها خارج کنید. فنجانهای شکلاتی را با پودینگ چیا پر کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود. نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 ‌ مواد لازم ‌👇👇👇 پودر کیک ردولوت ۳۰۰گرم تخم مرغ ۱ عدد درشت وانیل ۱/۴ ق چ کره ۸۵ گرم ‌شکلات سکه ای تلخ (برای تزیین)۶۰ گرم طرز تهیه 👇👇👇 ابتدا کره و تخم مرغ با همزن برقی خوب هم میزنیم سپس وانیل را اضافه کرده بعداز اینکه مواد یکدست شد پودر کیک ردولوت را کم کم با کمک لیسک داخل مواد مخلوط میکنیم و خمیر کوکی را جمع میکنیم خمیر اماده شده را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا خمیر خنک شود سپس از خمیر چانه های ۲۰گرمی برداشته و در دست گرد میکنیم و داخل سینی گالوانیزه با رعایت فاصله می چینیم برای تزیین روی کوکی ها شکلات سکه ای را خرد کرده و روی کوکی ها قرار میدهیم سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۸ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا کوکی ها پخته شود سپس سینی را از فر خارج کرده اجازه میدهیم کاملا خنک شود و سپس داخل ظرف سرو می چینیم حرارت فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت ۸دقیقه ‌نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادگوشتي رومثل مايع ماكاروني درست كنين ،فقط قارچ تفت داده شده وفلفل دلمه اي هم اضافه وتفت بدين،ادويه هم نمك وفلفل واويشن بزنين ،بعدازاينكه حرارت روخاموش كردين ومايع گوشتي خنك شد،يك مشت پنيرموتزارلابريزين داخل موادگوشتي . براي ١٠ تا١٥ تاورق لازانياداخل قالب لوف : اول بادوليوان شيرسس سفيد(بشامل)رودرست كنين ٤ ق اردروتوي تابه كمي تفت بدين ،سپس دوقاشق كره اضافه كنين واردروكمي تفت بدين ،بعدشيرروكم كم اضافه وسس روسريع هم بزنين تاگلوله نشه اگرباويسك هم بزنين گلوله اي نميمونه وگرنه سس روازصافي ردكنين ،سس روخيلي غليظ درست نكنين .يك مشت پنيرهم داخل سس بريزين ومخلوط كنين حالا هرورقه روداخل سس بزنين (ورقه نرم ميشه )وبذارين داخل قالب ،روي ورقه روسس بشامل بذارين وبعديك تادوقاشق ازموادگوشتي روپخش كنين وبعدروي موادگوشتي سس گوجه بريزين، دوباره ورقه ي بعدي روداخل سس بزنين وروي ورقه ي قبلي داخل قالب بذارين وروشواول سس سفيدوبعدمايع گوشتي وبعدسس گوجه واويشن بپاشين ،اينكاروتاتموم شدن ورقه هاادامه بدين ودراخرروي اخرين ورقه روسس سفيدزيادوبعدسس قرمزودراخرپنير وباتكه هاي ازقارچ وفلفل دلمه اي تزيين كنين . قالب روداخل فرداغ دماي ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ تا٤٠ دقيقه قراربدين تاروي لازانياطلايي بشه . نوش 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا