هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
#کیک_خیس_کاراملی
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف ق چ
آرد يك و نيم پيمانه
بكينگ پودر يك ق غ
ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه .
😍 @mivhe71
#کیک_هلو_ترکیه_ایی
#کیک_شلیل
#کیک_میوه_ایی
طرز تهیه کیک هلو:
مواد لازم برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
۲ لیوان آرد
٥ گرم وانیل
١٠ گرم بکینگ پودر
یک عدد هلو(یایک عددشلیل)
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرد نصف شکر را در ظرف سفیده تخم مرغ ریخته و هم میزنیم تاوقتی ظرف رابرمیگردانید سفیده نریزد. نصف دیگر شکر را با زرده تخم مرغ هم می زنیم و شیر و روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و باقاشق آرام هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و نصف خمیر کیک را میریزیم هلویا شلیل را هلالی بریده و روی خمیر میچینیم سپس بقیه ماده را روی آنها می ریزیم و کیک را در فر با دمای ۱۷۰ درجه بمدت حدودی ۳۰ دقیقه می پزیم.باید چک بشه و چاقوروتوکیک ببرید واگه کیک به چاقونچسبیدآماده هست.
نوش جان😍😋
نکته:
میتونید میوه روبایه قاشق آردمخلوط کنید که میوه ته قالب نره
#سالاد سيب زميني
براي اين #سالاد پرطرفدار،کافیه سيب زميني آب پز و نگینی خرد شده(سه تا متوسط)+يك پیازچه خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+نصف ليوان خیاشور خرد شده+يدونه هویج پخته خرد شده+يك ليوان ذرت و نخود فرنگی +نصف ليوان ژامبون خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+دو ق غ شوید تازه+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط كنيد.
براي سس دو ق غ مايونز+چهار ق غ ماست موسير چكيده رو با يك ق غ آبليموي تازه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.بهتره نيم ساعت داخل يخچال بمونه تا مزه دار بشه.
@mivhe71