#خوراک_قارچ
دستور پخت:
سیب زمینی
قارچ
فلفل قرمز
فلفل سیاه
فلفل دلمه
زردچوبه
نمک
روغن
سیب زمینی را نگینی کرده خرد میکنیم. قارچ رو ورقه ای کرده و جدا سرخ میکنیم. زردچوبه و نمک و فلفل و فلفل دلمه رو هم اضافه کرده و تفت میدیم. نوووش جان❤
☺️ @mivhe71
#بال_دودی
سس شامل:
سویا سس
سس وُرچستر یا همون وورستر شایر
سس B.B.Q
سس کچاپ
سس تاباسکو
سس مایونز
و
سس خردل
مجموعا یه لیوان
ادویه شامل:
نمک ،
فلفل سیاه،
تخم گشنیز ،
پودر کاری،
پودر گوجه فرنگی،
پودر فلفل قرمز،
چیلی،
زنجبیل
پودر سیر و پیاز
۵۰گرم کره
۱۵تا ۲۰ عدد بال مرغ
انواع سبزیجات مثل :گوجه فرنگی،سیب زمینی،پیاز و سیر تازه
طرز تهیه :
سس ها رو همراه کره و ادویه ها حسابی میکس کنیین .
بال ها رو با این سس آغشته کنیین .
همراه سبزیجات خرد شده بریزین داخل ظرف پیرکس و هُلش بدین داخل فر .
روش یه فویل نازک بکشین و اجازه بدبن ۴۵دقیقه داخل فر پخته و گریل بشه.
@mivhe71
كرم شكلات
زرده تخم مرغ ٣عدد
شكر ١٢ ق غ
شير سه ليوان
پودر ژلاتين ٣ق غ (سرخالي)
پودر كاكائو ٣ ق غ
آب سرد نصف ليوان
خامه صبحانه يا خامه فرم داده يك ليوان
.
پودر ژلاتين و آب رو روي بخار كتري بذاريد تا شفاف و حل بشن،
زرده تخم مرغ ،وانيل و شكر را با همزن زده تا كرم رنگ و كشدار بشن بعد پودر كاكائو رو اضافه،
يك ليوان از شير رو جوشونده،به مواد زرده اضافه كرده و تندتند هم ميزنيم تا تخم مرغ سفت نشه و دانه هاي شكر كامل حل بشن
.
بعد باقي شير رو اضافه،سپس ژلاتين
در اخر خامه رو اضافه كرده،داخل قالب مورد نظر ريخته ،بذاريد داخل يخچال براي ٥الي ٦ساعت تا ببنده بعد دسرتون رو براي چند لحظه داخل ظرف اب ولرم نگهداشته،بلافاصله برگردونيد
@mivhe71
#دونات_زیتون
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
آرد ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زیتون خورد شده
ادویه دلخواه
تخم مرغ رو با ادویه با همزن میزنیم تا حجیم بشه کره رو اضافه میکنیم و بعد شیر مخلوط میکنیم و زیتون خوردشده را هم اضافه کرده
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده با لیسک هم میزنیم
داخل قالب دونات ریختم گذاشتم تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
@mivhe71
#_دسر_مگنولیا
موادلازم📝
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل 1 ق چ
آرد 3 ق غ
نشاسته ذرت 3 ق غ
آرد برنج 2 ق
خامه 200 گرم
پنیرلبنه 150 گرم
موز 3 عدد
بیسکوئیت پتی بور 1 بسته
توت فرنگی 10_12 عدد
خلال پسته و فندق برای تزیین
✍️طرزتهیه:
شیر، شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده داخل قابلمه میریزیم. بعد آردها را افزوده هم میزنیم و از صافی رد میکنیم. بعد آن را روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی شود و از روی حرارت برمیداریم خامه و پنیرلبنه را با همزن زده به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شوند. بیسکوئیت را پودر کرده داخل ظرف ها ریخته روی آن مایه مگنولیا ریخته موز حلقه شده چیده، کمی پودر بیسکوئیت میریزیم. برش های توت فرنگی را به دیواره ی ظرف چسبانده یا به صورت طبقه ای میچینیم بقیه ی مایه مگنولیا را میریزیم و با فندق و خلال پسته تزیین میکنیم
@mivhe71