eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : شیر یکونیم لیوان شیر عسلی نصف قوطی حدود 200 گرم پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نسکافه فوری ۱ قاشق مرباخوری خامه صبحانه 4 ق.غ معادل 50 گرم طرز تهیه : شیر و ژلاتین وانیل را ترکیب و روی حرارت ملایم میذاریم تا داغ شود ولی نجوشد، سپس شیر عسلی و نسکافە رو بە شیر گرم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود، سپس اجازه میدیم خنک بشه بعدخامه صبحانه را اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و در قالب چرب شدە ریختە و بمدت 5ساعت در یخچال قرار میدهیم. برای مخملی کردن دە تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق مرباخوری نسکافە اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم. برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول یا پودرکاکائو بەجای نسکافە میتونید استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کو کو سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیار بزرگ یا خیار سالادی 3 عدد پنیر خانه ای 200 گرم پیازچه و جعفری و ریحان جمعا 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم سبزیجات باید ریز خرد شده باشن خیار رو به صورت ساده یا هفت هشتی به ضخامت 2 سانت برش میزنیم و به کمک دو تا قاشق کوچیک از مواد روی خیار ها میزاریم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد سیب و خیار 1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده تازه 2 تا 3 خیار خرد شده 1 سیب متوسط خرد شده تربچه 300 گرم نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم ماست ، پودر سیر ، آبلیمو ، جعفری ، عسل، خردل ،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها، سیب ، تربچه ها پیازچه و شوید خرد شده رو اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید اگر دوست داشتید می تونید یک عدد پیاز قرمز کوچک هم به مواد اضافه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میز صبحانه