#مافین_رنگی
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
@mivhe71
دلمه برگ مو
۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزیها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگهای تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمههارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگها سرخ بشن
@mivhe71
#دسر_کاراملی
شیر سرد۲پیمانه
شکر ۹ق غ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
کره ۱ ق غ
۱پیمانه از شیر را با نشاسته حل کرده،کنار بگذارید
شکر را داخل تابه متوسطی ریخته یکدست داخل تابه پخش کنید وسط تابه قلمبه نشه.
روی حرارت ملایم بزارید تا شکر ذوب شده وکاراملی شود.به هیچ وجه با قاشق هم نزنید مثل سنگ سفت میشه حرارت هم زیاد نباشه شکر بسوزه طعم تلخ میگیره گاهی تابه را تکون بدید کافیه. وقتی کامل شکر کاراملی شد کره رااضافه،همزده و۱پیمانه شیر باقیمانده را بهش اضافه کنید وهم بزنید.وقتی شیرو میریزید سفت میشه نگران نباشید هم بزنید کم کم حل میشه.حالا این مایه را به مخلوط شیرونشاسته اضافه کرده وروی حرارت ملایم مدام همزده تا به غلظت فرنی برسه.به غلظت مایه داخل کلیپ توجه کنیدداخل ظرف سرو بریزید ودر دمای محیط اجازه دهید کمی خنک شود سپس به یخچال منتقل کرده تا سفت شده وخودشو بگیر با سس توت فرنگی ریخته وبا توت فرنگی تزیین کنید
@mivhe71
#دسر_شکلاتی_موزی
شیر 2 لیوان
موز 2 عدد
شکر نصف ل
شکلات تلخ 70
خامه صبحانه 200گ
پودر کاکائو 2ق.غ ( من کمی بیشتر ریختم ک شکلاتی تر باشه دسرم)
اب نصف لیوان
پودر ژلاتین ۳ تا ۴ ق.غ سر پر
کیک رولتی ۲عدد(قابل حذف، فروشگاهها این مدل کیکهای رولتی کوچک رو دارن)
@food_kade1
شیر+شکر+پودر کاکائو +شکلات رو مخلوط روحرارت میزاریم تاشکر و شکلات حل شه نیاز ب جوشیدن نداره ،بعد از رو حرارت برداشته میزاریم خنک شه
پودر ژلاتین رو با اب مخلوط میزاریم اسفنجی شه بعد رو حرارت بن ماری آب کنید ، ب ترکیب شیر و شکلات اضافه میکنیم،خامه رو هم اضافه میکنیم،برای اینکه مایه یکدستی داشته باشیم از صافی رد میکنیم بعد
موزهارو با چنگال له کرده ب بقیه مواد اضافه میکنیم، قالب رو اماده کرده ،اگه از این قالبا هم ندارید هر قالب دیگه ای شبیه این میشه،یا میتونید رولت رو حذف کنید و تو هر قالب دیگه حتی تک نفری سرو کنید
ی کم از مایه رو داخل قالب ریخته میزاریم یخچال نیم بند شه، بعد رولتها رو روش میزاریم با سیخ چوبی فیکس کرده تا شناور نشن میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بگیره بقیه مایه رو هم روش میریزیم،میزاریم ۴تا۵ ساعت داخل یخچال بعد از قالب خارج و امادست 😋
@mivhe71