7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماست_و_مارمالادی😍😋
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
👈برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مینی_له_معجون
موادخمیر:
آب ولرم ۱لیوان
ماست ۱/۲لیوان
روغن مایع۳ق سوپخوری
خمیر مایه۱ق سوپخوری
نمک ۱ق چایخوری
آرد به میزان لازم
مواد داخل له معجون:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
روغن مایع ۲ق سوپخوری
پیاز رنده شده ۱عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده ۲عدد متوسط
فلفل سبز ۲عدد ریز خرد شده
جعفری خرد شده ۱/۲پیمانه
نمک وفلفل و پول بیبر ترکیه
رب گوجه ۲ق سوپخوری
۲عددزرده تخم مرغ و۱ق سوپ خوری شیر و۱ق سوپ خوری روغن برای رومال خمیر
طرز تهیه:
مواد خمیر را با هم مخلوط کنید.خمیر را در جای گرم قرار دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود.
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده و جعفری خرد شده ونمک وفلفل و پول بیبر وروغن ورب گوجه را مخلوط کنید.له معجون را شکل داده ودر فر ۱۸۰درجه تاوقتی که سرخ شود قرار دهید.
🍔 @shirini71