eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا کَسمَک مواد لازم: شیر 1کیلو شکر 500 گرم زعفران مقداری هل کوبیده مقداری مغزیجات، گردو یا پسته طرز تهیه : شیر و شکر را باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم، وقتی ک بجوش آمد میزاریم مثل رب گوجه بشه فقط هم بزنید ک شیر و شکر زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره وقتی ک سفت شد مثل رب گوجه، هل و زعفران و مغزیجات رو میریزین داخل و میزارین رو ی زمین هم می‌زنید و قتی که کمی سفت شد داخل سینی چرب شده میریزیم به پلاستیک فریزر رو چربا میکنیم کف سینی میزاریم و یکی دیگه ام چرب میکنیم برای پهن کردن شکلات وقتی ک هم زدید و سفت شد داخل سینی پهن میکنید و با چاقو برش میزنیم همینطور که داغه پلاستیک رو روی شکلات ها میزاریم و برش میزنیم میزاریم یخچال تا نیم ساعت خشک بشه بعد میاریم از یخچال بیرون آمادست نوش جان 😋😋 ❌نکته❌ خانواده گفتن که شکرش زیاده، شما 450 گرم خواستید بریزید و اینکه وقتی گذاشتیند روی زمین هم بزنید مواظب باشد خیلی هم نزنید ک خیلی خیلی سفت بشه و ترک داشته باشه من خیلی هم زدم روی آبنبات هام ترک داره شما مواظب باشید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌دیپ سبزیجات سالم برگهای ریز اسفناج، 2 پیمانه پیاز، ¼ یک پیاز ساطوری سیر پوره شده، 1 حبه هویج، ½ پیمانه ریز خرد شده روغن زیتون فرا بکر، 1 قاشق غذاخوری ماست، ½ پیمانه سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری ‌ اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا نرم شوند. آب اضافی آن را بگیرد و داخل یک کاسه بریزید. داخل همان ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر و هویج را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. به اسفناج اضافه کرده و بگذارید خنک شوند. ماست، مایونز و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری ترد و لذییییید🍗 این غذای به شدت آسون و سریع و خوشمزه رو از دست ندید 🥰😍 طرز تهیه : من سینه ی مرغ رو اینجوری سوخاری میکنم تا حسابی‌ ترد و لذیذ بشه اول روی سینه ها رو برش های موازی میزنم و با زعفرون و آبلیمو و زردچوبه و روغن زیتون و نمک و فلفل و پیاز مزه‌دار کردم ... حسابی ماساژ دادم و تو تمام برش ها و شیار ها هم ماساژ دادم ... یک ساعت استراحت کرد مرغم ... بعد به ترتیب توی آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ... (توی هر سه مرحله تمام برش ها و شیارها رو دونه دونه ماساژ بدین و آرد بزنین) و تو روغن داغ غوطه ور سرخ کردم ... زمانی که مرغ ها رو به روغن اضافه کردم شعله رو خیلی کم کردم و چهل و پنج دقیقه زمان دادم و اجازه دادم مرغم حسابی سرخ و ترد و مغز پخت بشه. به همین سادگی و خوشمزگی امیدوارم امتحان کنین و لذت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا