eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سنگدان هارو خوب بشورین وپوست زرد رنگ سفتی تو بعضی هاشون پیدامیشه اونو دربیارین . بعد با پیاز فراوون تفت داده شده سرخش کنین نمک و زرد چوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان هارو بپوشونه و دوسه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه @mivhe71 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 تابستون که میشه منو به تخم شربتی پیوند میزنن یعنی نگم که چقققققققدر عاااااشق انواع شربتهای تخم شربتی دارم اصن میمیرم براشون... از همه بیشترم همینی که میبینین یعنی ترکیب آب، شکر، آبلیمو (آب لیمو شیرازی)، گلاب و تخم شربتی @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت مواد لازم گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم سوپ آماده (پیاز) ۱ بسته آب گوشت ۱/۲ پيمانه قارچ (خرد شده) ۱۱۵ گرم آرد ذرت ۱ قاشق س آب (آب سرد) ۱ قاشق س نودل به مقدار لازم پیازچه (خرد شده برای تزئین) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود ۲- سپس با سوپ پیاز، آب گوشت و قارچ مخلوط کنید و آنها را به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشند. ۳- در یک کاسه کوچک، آرد ذرت و آب را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و آرام به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت دو دقیقه دوباره بجوشند تا غلیظ شود سپس روی نودل ابكش شده بریزید و با پیازچه تزئین کنید و سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 آرد ۱ و ⅓ پ یا ۱۶۵ گرم شکر ۱ ق غ نمک ½ ق چ تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۱۳ گرم آب لیمو ترش تازه ۲ ق چ پوست لیمو ترش تازه ½ ق چ خامه صبحانه ۱ ق چ شلیل ۴ الی ۵ عدد شکر ⅓ پ نشاسته ذرت ۴ ق غ آرد و شکر و نمک رو بریزید تو غذاساز و مخلوط کنید،کره کاملا سرد رو تکه تکه اضافه کنید و چند پالس بزنید تا آرد و کره مخلوط شن. جدا تخم مرغ رو با خامه مخلوط کنید .۲ قاشق از این ترکیبو برای رومال نگه دارید باقیشو به آرد و کره اضافه کنید هم بزنید . آخر آب لیمو و رنده پوست لیمو رو اضافه‌‌و مخلوط کنید . خمیرو۲ ساعت تو یخچال استراحت بدید. بعد خمیرو لای دو تا کاغذ روغنی باز کنید. ۴ یا ۵ دونه شلیل رو ورقه ای کنید و ⅓ پ شکر و چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به اون اضافه کنید و هم بزنید. خمیرو باز کردید دو الی ۳ سانت از کناره خالی بزارید و میوه ها روش بچینید، کناره های خمیر روی میوه ها برگردونید و از تخم مرغی که کنار گذاشتید رومال کنید و پرک بادام و شکر قهوه ای بپاشید،بره تو فرگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت سی الی ۴۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا