#سیب_زمینی_شکم_پر
#پیش_غذا
#فینگرفود
يك #پيشغذاي خيلي عالي و يك غذاي جذاب براي بچه ها 😋ا
طرز تهيه:سيب زمينيهاي كوچك روانتخاب كنيد و با آب و نمك بپزيد ،فقط نبايد بيش از حد پخته و له بشن.
بذاريد كاملا خنك بشن بعد نصفشون كنيد و با قاشق كمي داخلشونو خالي كنيد(عكسها رو ورق بزنيد و مراحل رو ببينيد).حالا مقداري ژامبون يا مرغ پخته شده يا گوشت چرخكرده تفت داده شده رو با همون سيب زمينيهايي كه خارج كرديد و نمك و فلفل و كمي آويشن مخلوط كنيد و داخل حفره ها بذاريد(ميتونيد از سبزيجات مثل قارچ تفت داده شده هم استفاده كنيد) و روشو با پنير پيتزا يا موزارلا يا چدار بپوشونيد و بيست دقيقه داخل فر صد و هفتاد و پنج درجه بذاريد.
بعد از پخت روشو با ماست موسير و ساقه ي پيازچه تزيين كنيد.
خيلي خوشمزس،امتحان كنيد💝ا
نكته:بذاريد سيب زميني خنك بشه بعد نصف كنيد و داخلشو خالي كنيد،وقتي هنوز داغه ممكنه له و خرد بشه.
@shirini71
#نان_قاشقی
#نان_بدون_ورز
این نان بدون ورز درست شده
حتما درست کنین و خونه تون رو معطر کنین به بوی نان تازه🍞🍞
آب ولرم نصف لیوان
شیر ولرم نصف لیوان
نمک یک قاشق مرباخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
تخممرغ یک عدد( سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال)
روغن مایع یک چهارم لیوان
کره آب شده یک چهارم لیوان
آرد سه لیوان
طرز تهیه:
داخل یک ظرف بزرگ شکر و نمک و خمیر مایه و آب ولرم و یک قاشق غذاخوری آرد رو با هم مخلوط میکنیم و روی ظرف رو میپوشونیم و ده دقیقه زمان میدیم تا خمیر مایه عمل بیاد. بعد از ده دقیقه بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم و در آخر آرد رو اضافه میکنیم و با یک قاشق چوبی مواد رو خوب هم میزنیم. خمیر بسیار چسبنده است ولی به هیچوجه آرد اضافه نکنید. خمیر رو با قاشق یکجا جمع کنید و به همین صورت روی ظرفرو بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید. بعد از این مدت فرتون رو روی دویست درجه روشن کنید تا گرم بشه و بعد قاشق چوبی و دستهاتون رو به آرد آغشته کنید و به کمک قاشق مقداری از خمیر بردارید و توی دستهاتون گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید. روی خمیر زرده بزنید و کنجد بپاشین و بزارین تو فر به مدت پانزده الی بیست دقیقه. چون خمیر آرد کمتری داره بسیار نرم و لطیفه. امیدوارم درست کنیدو لذت ببرید.
@mivhe71
#باقالی پلو با مرغ
برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم
@mivhe71
برای دو لیوان موهیتوی خنک و تگری دو مشت پر از برگ نعنای تازه و یک لیوان یخ خرد شده و یکم شکر نصف فنجون ابلیموی تازه و یک لیوان سودا( آب گاز دار) یا یک لیوان سون آپ یا یک لیوان فانتا رو داخل میکسر ریخت و میکس کرد
من همیشه فکر میکردم نعنا رو میکس کنیم تلخ میشه اصلا اینجوری نبود
حالا برای اسموتی ملون کافیه ملون رو قاچ کنید و بزارید یک ساعتی تو فریز بمونه بعد با بستنی سنتی میکس کنید ب همین راحتی این نوشیدنی هم فوق العاده خوشمزست البته فقط با بستنی سنتی برای اب هندونه هم من هندونه رو داخل میکسر میریزم پنج شش ثانیه میکس میکنم بعد از صافی رد میکنم ب همین راحتی
@shirini71