eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت معروف شهر زیبای لاهیجان🤤🥩 مواد لازم: سیب زمینی ۳عدد پیاز ۱عدد دوتا کله نان بربری تخم مرغ ۱عدد گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم سبوس نون بربری یک و نیم لیوان نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز آویشن و زردچوبه و پودر کاری
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلبرترین شات ژله 😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت با نون لواش 😉✨ مواد لازم : ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ عدد تخم مرغ پیازچه ۴ عدد فلفل دلمه ای کوچک یک عدد نمک، فلفل، پودر پاپریکا ۳۰۰ گرم پنیر گودا یا موزارلای رنده شده دو عدد نان لواش بزرگ یک عدد تخم مرغ برای روی رولت پنیر برای روی رولت کمی کنجد
🍎دیزاین کیک زیبا
🥖 😋 🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ♦️واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش لاوا کیک🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
47.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 😋🌸 گلی خرمایی مواد لازم: آرد قنادی: 2پیمانه ودوق غ خمرمایع: 1ق غ سرخالی شکر دانه ریز : 2ق غ نمک :1ق چ تخم مرغ :1عدد(نصف برای داخل خمیرنصف برای رومال) کره آب شده :25گرم شیر:3/4پیمانه موادمیانی: خرمای هسته گرفته: 20عدد گردوی خردشده: 3ق غ پودردارچین: 1ق چ روغن مایع: 1ق غ نکته : استراحت اول :یک ساعت استراحت چونه ها:5دقیقه