میلک شیک ژله (برای ۶ نفر )
ژله در طعمهای دلخواه سه بسته
بستنی وانیلی یک لیتر
شیر دو لیوان
موز دو عدد
شکلات چیپسی
ژله را طبق دستور روی جلد آماده کنید داخل ظرف مستطیل شکل به ارتفاع یکسانت ریخته و داخل یخچال قرارداده تا کاملا ببندد سپس بصورت مکعبی ریز برش زده یا با چنگال خوردش کنید موز را نیز مکعبی ریز برش بزنید
همه ی مواد با هم مخلوط و برای یکساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم رود ترجیحا ژله ی انتخابی تون از میوه های شیرین باشه که با شیرینی بستنی همخوانی داشته باشه
@shirini71
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀سفره آرایی🥒
کلیپ تزیین خیار زیبا و دلبر😍✨
باسلیقه باش👌🌺
#تکنیکهای_با_سلیقگی
#ظرافت_خانه_داری
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧺تزیین میوه باید همیشه تو چشم باشه
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخت سوخاری🥓
این ایده درخت سوخاری هم انقدر واسم جذابه که گفتم واستون آموزشش رو بذارم.
شما فکر کن هم قشنگه و هم روش پره توپک سیبزمینی سوخاریه که مزه بهشت میده.😋🥰
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_پرتقال به سبک شکوفه بانو💟
☘️ مواد لازم :
۳ لیتر آب پرتقال
۳ کیلو قند یا شکر
پس گرفتن آب پرتقال ان را ابتدا از صافی رد کرده و سپس داخل کیسه پارچه ای میریزیم تا به خوبی تمام تفاله هایش گرفته شود برای اینکه به تلخی نزند ، در ابتدا هم باید زردی پوست پرتقال را به روی کله قند بکشیم تا شربت طعم و بهتری را داشته باشد .
بلافاصله بعد از آب گیری کردن ، آب پرتقال را مدام روی قند باید بریزیم وانقدر این کار را ادامه دهیم تا قند زود آب شود و در آب پرتقال اشباع گردد ، در این روش نیاز به جوشاندن نیست ، و حتما باید مقدار قند یا شکر با مقدار آب پرتقال برابر باشد تا کپکنزند ،
هیچ مواد افزودنی نیاز ندارد ودر یخچال با درب بسته حدالقل یک ماه سالم میماند ، و برای نگهداری طولانی مدت باید ان را در بطری در بسته و در فریزر قرار داد .
و از آب پرتقال میتوانید به جای شیر در پخت کیک پرتقالی استفاده کنید
45.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه بادمجون بهترین مزه ست🍆
لپه و برنج
گوشت چرخکرده و پیاز
بادمجان و گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای و نمک
پولبیبر و پاپریکا
برای سس:
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
سرکه و شکر و آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_فینگرفود_خوشگل_پاپیونی
پنیر فتا : ۲۰۰ گرم
خمیر هزارلا ورقه ای
زعتر تازه یا خشک
عسل : ۲ قاشق غذاخوری
دانه کنجد سیاه و سفید : ۱ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : برای چرب کردن