#شیک_پینات_باتر
برای دونفر
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یک و نیم لیوان
کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری
بادام زمینی برشته یک چهارم لیوان
عسل یک قاشق غذاخوری درصورت تمایل
همه ی مواد را داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم و کناره های لیوان را بوسیله یک قاشق آغشته به کمی کره ی بادام زمینی نموده و شیک را داخل لیوان میریزیم و به دلخواه تزیین و سرو میکنیم؛ برای تزیین از خامه ی فرم گرفته یا اسپری خامه هم میتونین استفاده کنین
❦┅ @mivhe71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم.
یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشه نان اوران باشه بهتره.
بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم.
بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو.
به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم.
👉🏽 @mivhe71
🔷#بریان
مشهورترین غذاے اصفهان، بریان است. بریان را هم در خانه و هم در رستورانها تهیه و سرو میڪنند. بریان ترڪیبے از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویههاست. بریان خوراڪے گرد و شبیه همبرگر است. علاوه بر این، مقدارے آب گوشت هم در یک ظرف سرو میشود ڪه میتوانید داخل آن هم نان بریزید و میل ڪنید. این آب گوشت از پخت ترڪیبات بریان در آب به دست میآید.
@mivhe71
#جوجه_کباب حلزونی
ابتدا فیله مرغ رو که ازقبل بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادیم داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل آب لیمو ترش و یا نارنج و مقداری برگ جعفری خرد شده قرارمیدیم و چندساعتی اجازه میدیم داخل یخچال مزه دارشن ماهی تابه رو با کره کمی چرب کرده و روی گاز می گذاریم تا داغ شودفیله ها را مانند حلزون می پیچیم و درون سیخ چوبی می زنیم و ابتدا حرارتو زیادمیکنیم تا فیله ها آب نندازن بعد که کمی طلایی شد حرارتو ملایم میکنیم و اجازه میدیم تا فیله ها خوب بپزن
@mivhe71
#خمیر_جادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. [ این خمیر برای خمیر پیتزا و خمیر شکم پر و کلوچه و نان شکم پر و پیراشکی استفاده می شود واسه همین بهش میگن خمیر جادویی ]
برای تهیه پیراشکی گوشت : خمیرش خمیر جادویی و مواد میانیش گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای
@shirini71
#کاپ_کیک_های_معطر
آب پرتقال 50 گرم
رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی
وانیل کمی
شکر 75 گرم
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 125 گ
نمک یک پینس
نصف ق چ
تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه
وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید
سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن
آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید
داخل کاپ کیکا بریزید
فر 180 از قبل گرم شده
حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید 🌹
اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه
@mivhe71
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#اسلایس_نارگیل
@shirini71
بیسکوییت ساده پودر شده 250 گرم
کره آب شده 125 گرم
برای رویه
کره 30 گرم
کره بادام زمینی 2 ق س
عسل یک دوم پیمانه
شکر 1 ق س
کورن فلکس 3 پیمانه
پودر نارگیل یک دوم پیمانه
زردآلوی خشک یک چهارم پیمانه
بادام زمینی تست شده یک چهارم پیمانه خرد شده
بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده و کف قالب 20 در 30 سانتی متری پرس کنید. قالب را در یخچال قراردهید تا رویه آماده شود.
برای رویه
کره و کره بادام زمینی و عسل و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قراردهید تا ذوب شوند سپس کورن فلکس و پودر نارگیل و زردآلو و بادام زمینی را داخل مواد ریخته و کاملا مخلوط کنید. رویه را داخل قالب پهن کرده و کاملا پرس کنید قالب را مجددا داخل یخچال گذاشته سپس برش زده و داخل ظرف بچینید.