eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مزه دار شده در فر 🌺 مواد لازم : یک عدد گل کلم متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت یک قاشق غذاخوری آرد یک لیوان آب گازدار ۱ ق م پودر فلفل قرمز ۱ ق م پودر فلفل سیاه وآویشن ۱ حبه سیر رنده شده یک کاسه ماست و سیر برای سس طرز تهیه : اول تمام مواد مزه دار کردن را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند گل کلم های تکه تکه شده را به صورت خام داخل مواد بریزید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گل کلم ها نرم شوند و کمی روشون برشته شود بپزید و با ماست و سیر نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی تک نفره ۱عدد شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله آلوورا ۱بسته طرز تهیه ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین رو که بن ماری کردید و به دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس مقداری از مواد را گرفته و با ۳ق غ تخم شربتی که از قبل خیس دادیم مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میریزیم و بمدت ۱۰دقیقه داخل فریزر قرار داده تا ببنده. به بقیه مواد دو سه قطره رنگ خوراکی میزنیم و روی لایه ی قبلی میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببنده.این دسر فوق العاده خوشمزست😋😋 بجای خامه صبحانه میتونین خامه ی قنادی بزنین که خوشمزه تر هم میشه😊 samaneh.r67 ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان_تست سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده. 250گرم تخم مرغ. 3 عدد گردوی خرد شده. 3 ق غ آرد. 1 الی 2 ق غ نمک ، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم روغن. بمیزان لازم نان تست 10 عدد برای این کار وسط نان تست رو با کاتر به هر مدلی که دوست دارید می‌تونید خالی کنید بعد نون تست‌ها رو در یک تابه نچسب با مقدار کمی روغن بذارید و مواد کوکو رو وسط نون تست‌ها بریزید در تابه رو ببندیداجازه بدین مواد خوب پخته و سرخ بشه بعد برعکس کنید و دوباره در تابه رو بگذارید مراقب باشید از روغن زیاد استفاده نکنید، چون نون تست خیلی روغن جذب میکنه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: شکر ۵۰۰ گرم _شیر ۱ کیلو گرم _ ماست نصف لیوان _ آرد ۷ پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار( در حدی که خمیر به دست نچسبد )تخم مرغ ۳ عدد_ مایه خمیر فوری ۱ ق غذا خوری _ نمک ۱ ق مربا خوری _۲ ق غذا خوری سیاهدانه _روغن مایع ۱/۲ پیمانه _ زردچوبه ۱ ق مربا خوری _ زنجبیل ۱ ق مربا خوری _ به دلخواه رازیانه و تخم گشنیز و کشمش و ۲ ق غ خوری زعفران دم کرده طرز تهیه : مرحله اول : تهیه خمیر نان فطیر ابتدا داخل یک قابلمه شیر و شکر و روغن مایع و تخم مرغ ها را ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید سپس روی حرارت بگذارید تا شکر ذوب شود. ( مواد نباید اصلا بجوشد با حرارت خیلی کم ) سپس وقتی ولرم شد خمیر مایه و نمک و زردچوبه و زعفران را به مخلوطمون اضافه کنید چند دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. وبعد ماست اضافه شود . مرحله دوم : ورز دادن خمیر نان در ظرفی نسبتا بزرگ آرد و زنجبیل را ریخته و سه بار الک می کنیم سپس سیاهدانه و بعد مخلوط مرحله اول را  کم کم به آرد اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود اگر لازم بود آرد بیشتری اضافه کنید. پس از اینکه خمیر جمع شد آن را بمدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرمی و یکدستی بدست بیارید سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید سپس روی خمیر را بپوشانید و بمدت ۲ ساعت در جای گرم قرار بدهید تا خمیر پف کند و حجم بگیرد. مرحله سوم : پخت نان فطیر پس استراحت خمیر پف روی آن را بگیرید و از خمیر ها چونه گرفته و با وردنه به قطر ۱ سانت باز کنید و به دلخواه روش طرح بزنید سپس با مخلوط زعفران با زرده تخم مرغ روی خمیر ها رومال کرده و کنجد بپاشید و در سینی فری که از قبل با مقداری روغن چرب کردید قرار داده و بمدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا نان ها پخته شود. نکات: اضافه کردن آرد زیاد باعث خشک شدن نان می شود و خمیر پف نمی کند.یک کاسه آب داخل فر قرار دهید تا با ایجاد رطوبت نان نرمی داشته باشید.اگر از خمیر مایه خود مطمئن نیستید آن را از قبل عمل بیارید.نان ها را بعد از پخت داخل دستمال پارچه ای گذاشته تا نرم شود.می توانید مقداری زنجبیل اضافه کنید.میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگی دارد می توانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه