#کتلت_بادمجان
مواد لازم
. گوشت چرخ کرده دویست گرم
بادمجان متوسط دو عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
مرزه و تلخون خشک هرکدام یک قاشق سوپخوری
نمک فلفل و زردچوبه و پودر زیره و پودر تخم گشنیز به مقدارلازم
آردسوخاری سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ دوعدد
طرز تهيه
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و خوب آبشونو میگیریم فلفل دلمه رو هم با رنده ی متوسط رنده و بادمجان هارو هم جداگانه با رنده ی متوسط رنده میکنیم و بعد اگه آب داشت آبشونو میگیریم همه ی موادو خوب باهم مخلوط میکنیم موادتون نباید آب داشته باشن قبل از اضافه کردن تخم مرغ اگه آب داشت تاکید میکنم آب اضافی موادو بگیرین
.بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد سوخاری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و نهایتا از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و بشکل کتلت داخل کمی روغن با حرارت ابتدا متوسط سپس ملایم دو طرفشو سرخ می کنیم ؛ حرارتو کم کنید تا کتلت خوب مغز پخت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@mivhe71
چرا نباید شب ناخن گرفت؟
کلسیم اضافه ی بدن شما، شب ها درناخن جمع شده
و درساعات آغازین روز به گردش خون برمیگردد.
گرفتن ناخن در شب باعث از بین رفتن کلسیم ذخیره میشود!
@mivhe71
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
شکلات تلخ 160 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه 100 میلی لیتر
شیر نصف لیوان
خامه (سرد) 200 میلی لیتر
بیسکویت مینی پتیبور
طرز تهیه:
شکلات را ریز خرد کنید و کنار بذارید. شیر و صد میلیلیتر خامه را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید. وقتی مخلوط خامه کمی شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید.
زرده تخم مرغ را در کاسه ریخته و هم بزنید سپس مقدار کمی از مخلوط خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ که دمای آن متعادل شده را به خامه درون قابلمه اضافه کرده و سریع مخلوط کنید. شکلات خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید اجازه بدید کامل ذوب شه.
با سرعت بالای همزن، مخلوط خامه را به مدت 2 دقیقه بزنید. وقتی آماده شده 200 میلیلیتر خامه را کم کم اضافه کنید. و با کفگیر به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شدند درون ظرف سرو لایه لایه بيسکوئيت و دسر را بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بذارید سپس با تزئین و سرو کنید.
@mivhe71