eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۲۲۵ گرم کره ۷۵ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم آرد ۱/۲ قاشق چایخوری نمک رنگ قرمز برای طعم و مزه شکلات تیره برای تزیین طرز تهیه: کره میکسر را برای حدود ۱ دقیقه در میکسر بریزید ، پودر قند و رنگ را اضافه کنید ، برای مدتی دوباره مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. میکسر را خاموش کنید. در حین الک ، آرد و نمک را اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک هم بزنید، تا زمانی که قابل ورز دادن شود. (اگر خمیر خیلی نرم است ، آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید) خمیر را کمی رول کنید ، سپس مطابق سلیقه خود قالب بزنید. آن را روی سینی ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت حدود ۲۰ دقیقه (زمان را با فر خود تنظیم کنید) بپزید و بعد از پخت بگذارید خنک شود. شکلات را به صورت غیر مستقیم ذوب کنید ، آن را در قیف یا کیسه فریزر بریزید ، سپس از آن برای تزیین شیرینی ها استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای سیبزمینی😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد قارچ ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم پیاز داغ فلفل دلمه ژامبون بوقلمون دو ورق پنیر پیتزا به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها رو رنده درشت میکنیم چند بار میشوریم داخل آب کش میریزیم و با روغن کم سرخ میکنیم داخل یک ظرف مناسب برای فر سیب زمینی ها رو پخش می کنی و بعد گوشت چرخ کرده را که با پیاز داغ و ادویه سرخ کردی میریزیم فلفل دلمه قارچ ژامبون و پنیر رو به ترتیب اضافه میکنیم و در آخر تخم مرغ هم زده با فلفل و نمک رو روش میریزیم.داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا حدی که پنیر ها طلایی شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوپ کلم کلم برگ نصف یک عدد متوسط ریز خرد شده هویج رنده شده 2 عدد متوسط پیاز رنده شده 2 عدد متوسط عدس یا دال عدس 1 استکان پخته جو پرک 1 استکان فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک قارچ خرد شده 200 گرم گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد درشت جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری خرد شده کلم و هویج و پیازوگوجه فرنگی. و فلفل دلمه ای رو داخل قابلمه به همراه نصف قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا مواد خوب بپزه بعد عدس پخته و جو پرک و قارچ و نمک و فلفل و زرد چوبه و 1 قاشق زیره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا خوب بپزه و لعاب بده اگه دوست داشتین همه مواد سوپ کلم رو یا با گوشت کوب برقی یا داخل مخلوط کن میکس کنید ویا همینطوری با جعفری خرد شده سرو کنید و با آبلیموی تازه نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده:یک عدد پیاز خورد شده یک عدد گوجه‌فرنگی ۲ عدد رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری آب: یک لیوان آب نارنج: نصف لیوان نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز را ریز رنده کرده و سپس با گوشت چرخ‌کرده و جعفری خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در کف دست به صورت گرد پهن کنیددر تابه‌ مقداری روغن بریزید و شامی‌ها را در آن سرخ کرده و کنار بگذارید یک پیاز رو نگینی خورد کنید و تفت بدید و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند و بعد رب بریزید و تفت دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، شامی‌ها را در آن بریزید و ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا مغزپخت شونداواخر آب نارنج اضافه کنید @mivhe71