سوپ کلم
کلم برگ نصف یک عدد متوسط ریز خرد شده
هویج رنده شده 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده 2 عدد متوسط
عدس یا دال عدس 1 استکان پخته
جو پرک 1 استکان
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
قارچ خرد شده 200 گرم
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد درشت
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری خرد شده
کلم و هویج و پیازوگوجه فرنگی. و فلفل دلمه ای رو داخل قابلمه به همراه نصف قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا مواد خوب بپزه بعد عدس پخته و جو پرک و قارچ و نمک و فلفل و زرد چوبه و 1 قاشق زیره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا خوب بپزه و لعاب بده
اگه دوست داشتین همه مواد سوپ کلم رو یا با گوشت کوب برقی یا داخل مخلوط کن میکس کنید ویا همینطوری با جعفری خرد شده سرو کنید و با آبلیموی تازه نوش جان کنید
@mivhe71
#ترش_شامی
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده:یک عدد
پیاز خورد شده یک عدد
گوجهفرنگی ۲ عدد
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
آب: یک لیوان
آب نارنج: نصف لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز را ریز رنده کرده و سپس با گوشت چرخکرده و جعفری خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در کف دست به صورت گرد پهن کنیددر تابه مقداری روغن بریزید و شامیها را در آن سرخ کرده و کنار بگذارید یک پیاز رو نگینی خورد کنید و تفت بدید و بعد گوجهفرنگیها را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند و بعد رب بریزید و تفت دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، شامیها را در آن بریزید و ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا مغزپخت شونداواخر آب نارنج اضافه کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_هویج
مواد لازم:
۷ الی ۸ عدد هویج
۳ عدد تخم مرغ(زرده و سفیده جدا می کنیم)
از یک لیوان یک بند انگشت کمتر آرد
۱/۲ لیوان آب
نمک
مواد داخل:
۸ برش کالباس
۱ کاسه کوچیک زیتون سبز
کمی جعفری
سس مایونز(می تونید از ترکیب پنیر کم نمک یا سس های دیگه که دوست دارین با مایونز استفاده کنید)
طرز تهیه:
اول هویج ها رو رنده می کنیم و توی تابه با کمی روغن و نمک تفت میدیم. نصف لیوان آب اضافه می کنیم و تفت دادن رو ادامه میدیم. صبر می کنیم تا هویج ها تفت بخورن و آبشون کشیده بشه بعد زیر شعله رو خاموش می کنیم و میذاریم تا کامل خنک بشن.
توی یه ظرف زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها رو با یک پنس نمک تا کامل سفید بشن و حجمشون بیشتر بشه و فرم بگیره با همزن می زنیم.
توی یه ظرف دیگه زرده تخم مرغ ها رو می زنیم. به زرده های زده شده هویج های کامل خنک شده رو اضافه می کنیم و می زنیم بعد آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک آروم هم می زنیم.
توی مرحله آخر سفیده تخم مرغ رو که
فرم گرفته رو کم کم به این مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم مواظب باشین پف رولت توی این مرحله نخوابه.
مواد رولت رو توی قالب فر(ترجیحا قالب مستطیلی) که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم میریزیم و یکدست پخش می کنیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیمش.
دقت کنید که اگه زیاد بپزه خشک میشه و نمیشه رول کرد زمان پختش با توجه به نوع فر معمولا بین ۵ تا ۱۰ دقیقه متغیره وقتی روش پنبه ای شد با خلال دندان تست کنید بعد از پخت از فر خارج کنید.
مواد داخل رولت رو حاضر می کنیم توی یه ظرف سس مایونز میریزیم(اگه از پنیر هم استفاده می کنیم حتما آبشو بگیرید وگرنه رولت خمیر میشه)
کالباس و زیتون ریز خرد شده رو اضافه می کنیم و هم می زنیم در آخر شوید ریز خرد شده رو اضافه می کنیم.
نکته خیلی مهم اینکه به محض خارج کردن رولت از فر با کاغذ روغنی رولت رو رول می کنیم و کاغذ روغنی اشو جدا می کنیم و میذاریم رول بمونه بعد روشو با پارچه تمیز می پوشونیم تا کمی خنک بشه.
اگر رولت رو داغ رول نکنیم بعدا موقع رول کردن خرد میشه و وقتی داغه کاغذ روغنی شو جدا نکنیم بعدا به خمیر میچسبه و جدا کردنش سخت میشه.
۱۰. صبر نمی کنیم تا رولت کامل خنک بشه وقتی کمی خنک شد رولشو باز می کنیم مواد رو روی رولت پخش می کنیم و دوباره رول می کنیم و ۲ ساعت توی یخچال استراحت میدیم بعد آماده سرو هست
@mivhe71