#پاناکوتای_کلاسیک_وانیلی:
شیر یک لیوان، خامه ۴۰۰ گرم،پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری، شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ، وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید. کمی که از حرارت افتاد توی ظرفای مورد نظرتون بریزین و توی یخچال بذارید
برای لایه ژله بستنی اگه یه بسته ژله ریختین یه لیوان آب جوش بریزید و نصف اون بستنی. و بعد هم روی لایه پاناکوتاییکه کامل گرفته، بریزینش و با میوه هم مزه تزیینش کنید.
@mivhe71
#کباب_چوبی
ترکیب سینه و ران مرغ 300گرم
مغز نان باگت (یک نان)
پیاز یک عدد درشت
سیر دو حبه
گشنیز ساتوری سه قاشق
نمک .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز
طرز تهیه : ران وسینه را چرخ میکنیم
گشنیز و مغز نان باگد خیس را اضافه میکنیم
نمک و ادویه اضافه میکنیم
پیاز خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون
در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه
داخل تابه کمی روغن بریزید داغ بشه
از مواد مرغ اندازه گردو برداشته دو سیخ چوبی بگیرید
با دست بهش فرم بدید داخل روغن داخ با حرارت ملایم دو سمتش رو سرخ کنید
هم با پلو و هم با نان میتونین سرو کنین
من با نون تافتونی که خودم پختم سرو کردم
نوش جان
بسیار بسیار کباب نرم .ترد و ابدار و خوشمزیه حتما درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرین
نکات:
بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین
نوش جان
@mivhe71
#ماست_خيار_قالبى
هميشه براى مهمونيام اگه حوصله كنم ماست خيارمو بشكل قالبى كه ژيگولتره درست ميكنم، امروز ازون روزا بود كه خيلى حوصله اينكارو داشتم شمام اگه دوست داشتين درست كنين ميزتون رو خيلى شيك ميكنه، من براى اين قالب از ٥ ليوان ماست پرچرب، ٢ ق غ پودر ژلاتين ( كه توى نصف ليوان آب بن مارى كردم) دوتا خيار كوچك رنده شده كه آبش رو گرفتم كمى نعنا و كمى سير رنده شده و كمى هم گردوى خرد شده استفاده كردم همه رو با هم قاطى كنيد نمكش رو اندازه كنيد و بريزيد توى قالب به همين راحتى،
اما قبلش به مهمونهاتون بگين ماست خياره قالبيه، اگه بى هوا به اميد دسر خورده بشه حس خوبى به آدم نميده ،
ولى با اطلاع قبلى انگار دارين يه ماست خيار محلى سفت ميخورين طعمش معركه است،
@mivhe71
#سوفله_ماکارانی
#پاستا
مواد اولیه :
ماكاروني شكلدار
سس گوشتي ماكاروني
و پنير پيتزا
سس سفيد(بشامل) يك پيمانه
طرز تهيه
ماكاروني رو طبق روال عادي كه هميشه درست ميكنيد اماده ميكنيم و سس گوشتي ماكاروني كه شامل پياز و گوشت چرخ كرده و فلفل دلمه اي قرمز و رب گوجه فرنگي رو هم اماده ميكنيم
كف ظرف مورد نظر رو چرب ميكنيم و يك لايه ماكاروني وبعد سس گوشتي و بعد سس سفيد ( بشامل ) ودر اخر پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم ادويه اين غذا علاوه بر نمك و فلفل پودر آويشن هست ظرف آماده شده رو به مدت ٣٠ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه در فر از قبل گرم شده قرار ميديم
farzaneh_ghanbari
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#ذرت_مکزیکی
ذرت پخته یک لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان
سس مایونز دو ق غ
نمک یک ق چ
فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو نصف ق غ
کره یک ق ق غ
ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...
👇🏽👇🏽👇🏽
حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه
بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم
حالا آماده شد به همین راحتی
..
بچه ها من خودم بلال گرفتم و دون کردم و حدود نیم ساعت پختم ...زیاد بپزه ذرت سفت میشه
از کنسرو ذرت هم میشه استفاده کرد بیست داخل آبجوش بجوشه کافیه
@mivhe71