eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد اولیه : ماكاروني شكل‌دار سس گوشتي ماكاروني و پنير پيتزا سس سفيد(بشامل) يك پيمانه طرز تهيه ماكاروني رو طبق روال عادي كه هميشه درست ميكنيد اماده ميكنيم و سس گوشتي ماكاروني كه شامل پياز و گوشت چرخ كرده و فلفل دلمه اي قرمز و رب گوجه فرنگي رو هم اماده ميكنيم كف ظرف مورد نظر رو چرب ميكنيم و يك لايه ماكاروني وبعد سس گوشتي و بعد سس سفيد ( بشامل ) ودر اخر پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم ادويه اين غذا علاوه بر نمك و فلفل پودر آويشن هست ظرف آماده شده رو به مدت ٣٠ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه در فر از قبل گرم شده قرار ميديم farzaneh_ghanbari ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سبزیجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذرت پخته یک لیوان قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان سس مایونز دو ق غ نمک یک ق چ فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم آبلیمو نصف ق غ کره یک ق ق غ ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه... 👇🏽👇🏽👇🏽 حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم حالا آماده شد به همین راحتی .. بچه ها من خودم بلال گرفتم و دون کردم و حدود نیم ساعت پختم ...زیاد بپزه ذرت سفت میشه از کنسرو ذرت هم میشه استفاده کرد بیست داخل آبجوش بجوشه کافیه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 3 قاشق غذاخوری شکر 1 بسته خمیر مایه فوری معادل 1 قاشق غذاخوری 1 لیوان روغن 1 قاشق مرباخوری نمک 1 عدد سفید تخم مرغ (زرده برای رومال) آرد به مقدار لازم تقریبا 5-6 لیوان آرد (مقدار آرد بسته به مارک و روش ورز دادن می تواند متفاوت باشد) برای حاشیه نان‌ها: نوعی پنیر قابل پخش (پنیر خامه‌ای) پنیر پیتزا رنده شده و جعفری ریز خرد شده برای داخل نان‌ها: هر نوع پنیری که بخواهید (مثلا مخلوط پنیرصبحانه و پنیرپیتزا و جعفری) طرز تهیه: شکر ، خمیرمایه و شیر و آب ولرم را داخل ظرف خمیر بریزید و مخلوط کنید ، روی ظرف را پوشانده و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود. سپس روغن ، سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید. برای اینکه قوام نان خوب باشد ، مرحله افزودن آرد مهم است. آرد را به صورت قاشق به قاشق به آرامی اضافه کنید، آن را خوب ورز دهید ، از نظر قوام بسیار نرم خواهد بود.روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. بعد از اینکه حجم خمیر زیاد شد ، آن را دوباره ورز داده به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید.(هرکدام بین ۳۰ الی ۷۰ گرم) خمیرها را در دست کمی باز کرده و داخلشان مخلوط پنیر صبحانه، پنیر پیتزا و جعفری بگزارید در دست گرد کنید. روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا وقتی سرخ و طلایی شوند، بپزید(تقریباً 25_30 دقیقه). اجازه دهید حرارت اولیه نان ها خارج شود سپس نان های پخته شده را کمی از جلو باز کرده و پنیر بمالید( هم چنین به قسمت رویی)و در جعفری و پنیر پیتزا بغلتانید و تزیین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا