#سوفله_ماکارانی
#پاستا
مواد اولیه :
ماكاروني شكلدار
سس گوشتي ماكاروني
و پنير پيتزا
سس سفيد(بشامل) يك پيمانه
طرز تهيه
ماكاروني رو طبق روال عادي كه هميشه درست ميكنيد اماده ميكنيم و سس گوشتي ماكاروني كه شامل پياز و گوشت چرخ كرده و فلفل دلمه اي قرمز و رب گوجه فرنگي رو هم اماده ميكنيم
كف ظرف مورد نظر رو چرب ميكنيم و يك لايه ماكاروني وبعد سس گوشتي و بعد سس سفيد ( بشامل ) ودر اخر پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم ادويه اين غذا علاوه بر نمك و فلفل پودر آويشن هست ظرف آماده شده رو به مدت ٣٠ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه در فر از قبل گرم شده قرار ميديم
farzaneh_ghanbari
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#ذرت_مکزیکی
ذرت پخته یک لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان
سس مایونز دو ق غ
نمک یک ق چ
فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو نصف ق غ
کره یک ق ق غ
ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...
👇🏽👇🏽👇🏽
حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه
بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم
حالا آماده شد به همین راحتی
..
بچه ها من خودم بلال گرفتم و دون کردم و حدود نیم ساعت پختم ...زیاد بپزه ذرت سفت میشه
از کنسرو ذرت هم میشه استفاده کرد بیست داخل آبجوش بجوشه کافیه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_پنیری
مواد لازم:
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
3 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه فوری معادل 1 قاشق غذاخوری
1 لیوان روغن
1 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد سفید تخم مرغ (زرده برای رومال)
آرد به مقدار لازم تقریبا 5-6 لیوان آرد (مقدار آرد بسته به مارک و روش ورز دادن می تواند متفاوت باشد)
برای حاشیه نانها:
نوعی پنیر قابل پخش (پنیر خامهای)
پنیر پیتزا رنده شده و جعفری ریز خرد شده
برای داخل نانها:
هر نوع پنیری که بخواهید (مثلا مخلوط پنیرصبحانه و پنیرپیتزا و جعفری)
طرز تهیه:
شکر ، خمیرمایه و شیر و آب ولرم را داخل ظرف خمیر بریزید و مخلوط کنید ، روی ظرف را پوشانده و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود. سپس روغن ، سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید. برای اینکه قوام نان خوب باشد ، مرحله افزودن آرد مهم است. آرد را به صورت قاشق به قاشق به آرامی اضافه کنید، آن را خوب ورز دهید ، از نظر قوام بسیار نرم خواهد بود.روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. بعد از اینکه حجم خمیر زیاد شد ، آن را دوباره ورز داده به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.(هرکدام بین ۳۰ الی ۷۰ گرم)
خمیرها را در دست کمی باز کرده و داخلشان مخلوط پنیر صبحانه، پنیر پیتزا و جعفری بگزارید در دست گرد کنید. روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا وقتی سرخ و طلایی شوند، بپزید(تقریباً 25_30 دقیقه). اجازه دهید حرارت اولیه نان ها خارج شود سپس نان های پخته شده را کمی از جلو باز کرده و پنیر بمالید( هم چنین به قسمت رویی)و در جعفری و پنیر پیتزا بغلتانید و تزیین کنید.
@mivhe71