میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_پنیری
مواد لازم:
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
3 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه فوری معادل 1 قاشق غذاخوری
1 لیوان روغن
1 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد سفید تخم مرغ (زرده برای رومال)
آرد به مقدار لازم تقریبا 5-6 لیوان آرد (مقدار آرد بسته به مارک و روش ورز دادن می تواند متفاوت باشد)
برای حاشیه نانها:
نوعی پنیر قابل پخش (پنیر خامهای)
پنیر پیتزا رنده شده و جعفری ریز خرد شده
برای داخل نانها:
هر نوع پنیری که بخواهید (مثلا مخلوط پنیرصبحانه و پنیرپیتزا و جعفری)
طرز تهیه:
شکر ، خمیرمایه و شیر و آب ولرم را داخل ظرف خمیر بریزید و مخلوط کنید ، روی ظرف را پوشانده و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود. سپس روغن ، سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید. برای اینکه قوام نان خوب باشد ، مرحله افزودن آرد مهم است. آرد را به صورت قاشق به قاشق به آرامی اضافه کنید، آن را خوب ورز دهید ، از نظر قوام بسیار نرم خواهد بود.روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. بعد از اینکه حجم خمیر زیاد شد ، آن را دوباره ورز داده به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.(هرکدام بین ۳۰ الی ۷۰ گرم)
خمیرها را در دست کمی باز کرده و داخلشان مخلوط پنیر صبحانه، پنیر پیتزا و جعفری بگزارید در دست گرد کنید. روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا وقتی سرخ و طلایی شوند، بپزید(تقریباً 25_30 دقیقه). اجازه دهید حرارت اولیه نان ها خارج شود سپس نان های پخته شده را کمی از جلو باز کرده و پنیر بمالید( هم چنین به قسمت رویی)و در جعفری و پنیر پیتزا بغلتانید و تزیین کنید.
@mivhe71
#کباب_بوقلمون_تابه_ای
ابتدا ۳۰۰ گرم گوشت ران بوقلمون (می تونید از سینه بوقلمون به همراه کمی دنبه استفاده کنید)
رو دو بار چرخ کردم به همراه رنده شده یک پیاز بزرگ و یک قاشق غذاخوری سرپُر پودر جو دو سر ،نمک، فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از یخچال بیرون آوردم و کف یک ماهی تابه نچسب رو روغن ریختم و کبابها رو یکی یکی با دست فرم دادم و داخل ماهی تابه چیدم (برای اینکه موقع فرم دادن کبابها به دستتون نچسبه می تونید کمی دستتون رو چرب کنید و کبابها رو فرم بدید) ابتدا کبابها آب میندازه و سپس سرخ میشن. هر طرف کباب ها که سرخ شد طرف دیگه ی اونها رو میزاریم سرخ بشه
@mivhe71
#کلوچه_ژله_ای
پنير خامه اي: 200 گرم
کره نرم: سه چهارم پيمانه
شکر: يک فنجان
وانيل: کمي
آرد: دو و يک چهارم پيمانه
پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته
جوش شيرين: نصف ق م
چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد. مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
@shirini71