#کباب_بوقلمون_تابه_ای
ابتدا ۳۰۰ گرم گوشت ران بوقلمون (می تونید از سینه بوقلمون به همراه کمی دنبه استفاده کنید)
رو دو بار چرخ کردم به همراه رنده شده یک پیاز بزرگ و یک قاشق غذاخوری سرپُر پودر جو دو سر ،نمک، فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از یخچال بیرون آوردم و کف یک ماهی تابه نچسب رو روغن ریختم و کبابها رو یکی یکی با دست فرم دادم و داخل ماهی تابه چیدم (برای اینکه موقع فرم دادن کبابها به دستتون نچسبه می تونید کمی دستتون رو چرب کنید و کبابها رو فرم بدید) ابتدا کبابها آب میندازه و سپس سرخ میشن. هر طرف کباب ها که سرخ شد طرف دیگه ی اونها رو میزاریم سرخ بشه
@mivhe71
#کلوچه_ژله_ای
پنير خامه اي: 200 گرم
کره نرم: سه چهارم پيمانه
شکر: يک فنجان
وانيل: کمي
آرد: دو و يک چهارم پيمانه
پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته
جوش شيرين: نصف ق م
چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد. مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
@shirini71
#دسر
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
کرم کارامل 1 بسته
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
شکر 2 تا 4 قاشق غذاخوری( من 3 قاشق ریختم)
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پر+ نصف قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 200 گرم یا یک بسته
بیسکوییت پتی بور 15 عدد
طرز تهیه:
شیر رو در ظرف بریزید و پودر کرم کارامل رو به همراه شکر+ نسکافه به شیر اضافه کنید و پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر و پودر ژلاتین و پودر کرم کارامل و نسکافه در شیر حل بشن.
بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید به همراه خامه.
بعد مواد رو در میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه.
مایه رو در قالب چرب شده بریزید، قالب رو در یخچال بذارید تا دسر ببنده
@mivhe71