میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_پنیری
مواد لازم:
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
3 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه فوری معادل 1 قاشق غذاخوری
1 لیوان روغن
1 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد سفید تخم مرغ (زرده برای رومال)
آرد به مقدار لازم تقریبا 5-6 لیوان آرد (مقدار آرد بسته به مارک و روش ورز دادن می تواند متفاوت باشد)
برای حاشیه نانها:
نوعی پنیر قابل پخش (پنیر خامهای)
پنیر پیتزا رنده شده و جعفری ریز خرد شده
برای داخل نانها:
هر نوع پنیری که بخواهید (مثلا مخلوط پنیرصبحانه و پنیرپیتزا و جعفری)
طرز تهیه:
شکر ، خمیرمایه و شیر و آب ولرم را داخل ظرف خمیر بریزید و مخلوط کنید ، روی ظرف را پوشانده و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود. سپس روغن ، سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید. برای اینکه قوام نان خوب باشد ، مرحله افزودن آرد مهم است. آرد را به صورت قاشق به قاشق به آرامی اضافه کنید، آن را خوب ورز دهید ، از نظر قوام بسیار نرم خواهد بود.روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. بعد از اینکه حجم خمیر زیاد شد ، آن را دوباره ورز داده به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.(هرکدام بین ۳۰ الی ۷۰ گرم)
خمیرها را در دست کمی باز کرده و داخلشان مخلوط پنیر صبحانه، پنیر پیتزا و جعفری بگزارید در دست گرد کنید. روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا وقتی سرخ و طلایی شوند، بپزید(تقریباً 25_30 دقیقه). اجازه دهید حرارت اولیه نان ها خارج شود سپس نان های پخته شده را کمی از جلو باز کرده و پنیر بمالید( هم چنین به قسمت رویی)و در جعفری و پنیر پیتزا بغلتانید و تزیین کنید.
@mivhe71
#کباب_بوقلمون_تابه_ای
ابتدا ۳۰۰ گرم گوشت ران بوقلمون (می تونید از سینه بوقلمون به همراه کمی دنبه استفاده کنید)
رو دو بار چرخ کردم به همراه رنده شده یک پیاز بزرگ و یک قاشق غذاخوری سرپُر پودر جو دو سر ،نمک، فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از یخچال بیرون آوردم و کف یک ماهی تابه نچسب رو روغن ریختم و کبابها رو یکی یکی با دست فرم دادم و داخل ماهی تابه چیدم (برای اینکه موقع فرم دادن کبابها به دستتون نچسبه می تونید کمی دستتون رو چرب کنید و کبابها رو فرم بدید) ابتدا کبابها آب میندازه و سپس سرخ میشن. هر طرف کباب ها که سرخ شد طرف دیگه ی اونها رو میزاریم سرخ بشه
@mivhe71