eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
💝: ‌ 🍞🐢 💝:@mivhe71 مناسب برای تولد کوچلوها,می تونید واسه هرنفر یه نون به شکل لاکپشت بپزید بچه ها کلی خوشحال میشن😊 مواد لازم برای 16 نفر آرد دو و نیم تا 3 فنجان مخمر خشک فوری هفت گرم(یک قاشق سوپخوری) شکر 1 ق غ نمک 1 ق چ اب نصف فنجان شیر یک سوم فنجان کره 1 ق غ تخم مرغ 1 عدد کشمش 2 عدد طرز تهیه : یک و نیم فنجان آرد ، مخمر فوری ، شکر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید . کره ، آب و شیر را مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا گرم شود درحدی که دست را نسوزاند ( حدود 40 – 50 درجه ) سپس به مخلوط آرد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . تخم مرغ را هم زده اضافه کنید و مخلوط نمایید . بقیه ی آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و جمع شود . مراقب باشید بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر نرمی و لطافت خودش را از دست ندهد . خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا حالت الاستیک پیدا کند سپس رویش را پوشانده و 10 دقیقه استراحت بدهید . سینی فر را با کره یا روغن جامد چرب کنید . یک توپ حدودا 5 سانتی از خمیر برای سر لاک پشت درست کنید . 4 گردی به اندازه ی گردو از خمیر برداشته برای پاهای لاک پشت به شکل توپ در آورید . یک توپ به اندازه ی گردو هم برای دم لاک پشت از خمیر درست کنید . مابقی خمیر را گرد کرده و به عنوان بدن لاک پشت وسط سینی فر بگذارید . سرد ، دم و پاهای لاک پشت را در محل خود کمی زیر بدن قرار داده و بچسبانید . دو عدد کشمش برای جای چشمهای لاک پشت روی سرش با کمی فشاز بچسبانید . روی خمیر را پوشانده و 20 دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کنید و حجیم شود . فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . بالای بدن لاک پشت را با کمک یک ابزار نیم سانتی برای لاک لاک پشت دور تا دور یک خط عمیق بکشید . میتوانید ابزار را چرب کرده یا آرد پاشی کنید که به خمیر نچسبد . سپس به صورت خطوط مورب بین این دایره را در دو جهت خط بکشید تا طرح لاک رویش ایجاد شود . نان را به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و رویش طلایی شود . سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود یا این که میتوانید گرم سرو نمایید .
کیک زبرا سه رنگ _روی بخاری کیک_روی_بخاری عالی مواد لازم: تخم مرغ 3عدد شیر 1لیوان آرد 2لیوان شکر 1لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 1/2قاشق چایخوری اگه دوست دارین شیرینتر بشه مقدار شکررو بیشتر کنین. ابتدا شکرو تخم مرغ ووانیل را خوب باهمزن می زنیم تا کرمی شکل بشه وحجمش دوبرابر بشه. سپس روغن مایع وشیرورا مخلوط کرده ودر آخر آردو بکینگ پودرالک شده را اضافه می کنیم وبا لیسک خوب مخلوط می کنیم خب موادمون آمادس بعد از مواد یک پیاله بردار پودر کاکائو بریز وکمی از موادهم بزن وباز یک پیاله جدا بردار از مواد بریز رنگ قرمز بریز هم بزن باز از موادکمی بردار رنگ آبی یا سبز بهش اضافه کن هم بزن یعنی شد سه رنگ حالا اول کاکائو کمی بریز بعد رنگ قرمزبعدش رنگ آبی یا سبز که درست کردی به ترتیب از هر کدام کم کم بریز تا مواد آخر ميتوني یک ملاقه برداری با ملاقه بریزی یک ملاقه از کاکائو بعد قرمر بعد آبی باز کاکائو بعد قرمز بعد آبی تا آخر قابلمه را چرب کرده ومواد را داخلش میریزیم ورو درش دمکنی میزاریم. روی بخاری گذاشته البته کنار بخاری میزاریم نه وسطش وشعله بخاری را زیاد میکنیم بعد از یک ساعت نیم درشو باز می کنیم وبا یک خلال نگاه میکنیم..برامن یک ساعت چهل دقیقه کشید ودر آخر ميتوني تزیین کنی نوش جان @mivhe71
کوزه 👆👆👆👆👆 روي كوزه بزرگ سفالي فقط پارچه نخي گذاشتم و با نخ و سوزن خسابي محكمش كردم ،دونه منداب رو خيس كردم و روش زدم و توي كوزه هم آب ريختم تا رطوبت كافي داشته باشه و همچنين از رو هم آب اسپري كردم ،حدود هشت روز طول كشيد تا سبز شد @mivhe71
خونگی سه رنگ ‌ پودر ژله دلخواه ۱ بسته شکر ۱قاشق غذاخوری آب ۳/۴لیوان پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری گلوکز ‌ ژله مورد نظر رد داخل کاسه بزرگی ریخته شکر،پودر ژلاتین وآب رو خوب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم(به صورت بنماری) ومدام هم میزنیم تا شفاف بشه و آخر سر گلوکز رو اضافه کرده حل که شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میداریم با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیمتا وقتی روی ژله کف کرد ظرف مورد نظر رو چرب کرده و ژله رو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده هر چند لایه میخواین به همین روش درست کرده وری هم میریزیم بعد که کاملا سفت شد از قالب جدا کرده و برش میزنیم @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
@mivhe71 🌸🌸🌸🌸 ته چین . دو پیمانه برنج ماست چکیده دو پیمانه تخم مرغ دو عدد کامل روغن مایع دو قاشق غذاخوری نمک بمقدار لازم زعفران ۵ق.غ اول 👇👇👇 فر را روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه. دو پیمانه برنج رو خیس میکنیم و مرغ را میزاریم با فلفل و نمک و زردچوبه و دو عددپیاز کوچک درسته و مقدار کمی اب بپزد (اب کم برای اینکه وقتی پخت آب اضافه نداشته باشه) زرشک رو هم خیس کنید و بشورید و بزارید خشک بشه.مرغ پخته را ریش ریش کنید و توی تابه با کره همراه با زرشک یه کوچولو تفت بدید و برنج رو آبکش کنید و برنج رو دون بردارید و ابکش کنید و بزارید خوب خنک بشه (اگر برنج خنک نشه باعث میشه تخم مرغ در اثر حرارت برنج حالت پختگی بگیره و ته چینمون انسجام نداشته باشه). توی یه ظرف تخم مرغ ها را بشکنیدو ماست چکیده و زعفرون ونمک وروغن را اضافه کرده و هم بزنید تا یه دست بشه وبرنج آبکش شده و خنک شده رو اضافه کنید . قالب یا قابلمه رو چرب کنید اول تا نصف از مواد بریزید تو قالب وسطش رو با مرغ و زرشک پر کنید فقط حواستون باشه مواد میانی وسط باشه اطراف قالب نره.بعد دوباره با برنج پر کنید خوب با قاشق فشار بدید.روشون فویل بکشید و روی فویل رو سوراخ هایی ایجاد کنید داخل فر 180 درجه مدت یک الی یکو نیم ساعت قرار میدیم یه ربع آخر زمان پخت فویل رو بردارید اگه طعم کره رو دوست دارید روی ته چین رو کره بریزید و گریل را روشن کنید و ته چینمون اگر اماده شده از قالب خارج کرده و من برش زدم و با زرشک و خلال بادام و پسته و برنج زعفرونی و فیله حلزونی تزیین کردم. نکته : 1:منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسه ست. 2:میتونید روی گاز هم درست کنید و قابلمتونو چرب و داغ کنید و موادتونو بریزید و بمدت یکساعت بزارید روی حرارت ملایم و دم کنی هم روش بزارید. 3:دوستانی که قابلمه یا قالبشون مشکل داره و میچسبه میتونن از روغن جدا کننده که دستورش تو پستهای قبل گذاشتم به قالبشون بزنن دیگه اصلا نمیچسبه. @mivhe71
برای تهیه این اول کوکو سبزی مثل همیشه آماده میکنیم و به جای سرخ کردن داخل فر میپزیم(می تونید سرخ هم بکنید). بعد از خنک شدن کاتر گرد چهار سانتی بزنید(قالب گرد) و برای لایه زیر و‌ روی این فینگرفود که زرد رنگ هست، می تونید هم از کوکو سیب زمینی استفاده کنید و یا اینکه مثل من دو‌تا تخم مرغ و با همزن بزنید تا رنگش روش تر بشه، زعفران دم کرده،نمک،دو قاشق غذاخوری روغن مایع،دو قاشق غذاخوری آرد و اضافه کرده و مخلوط کرده و سپس مثل کوکو سرخ کنید(دقت کنید که زود میپزه چون سریع پخته میشه،همین که سفت شد برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه) و بعد از خنک شدن با همون کاتر که کوکو رو قالب زدین این لایه زرد رنگ رو هم کاتر بزنید. و زیر و روی کوکو سبزی این لایه زرد رنگ و میزاریم. بهتره ما بین کوکو سبزی و این لایه زرد رنگ پنیر لبنه بزنید تا این لایه ها بهم بچسبه و در نهایت به دلخواه و با سلیقه خودتون تزیین کنید. . عزیزم این لایه زیر و روی کوکو ابتکار خودم هست نمی دونم چه اسمی به جای لایه زرد رنگ بگم🤦‍♀️🤦‍♀️ . @mivhe71
. 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو طرز تهیه کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید @mivhe71
موادلازم🔸🔸 آرد ۲۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم گلاب ۳قاشق سوپ خوری آب ولرم ۴۰ تا ۵۰ گرم نمک یک پنس ♥️طرز تهیه:♥️ کره ذوب میکنیم ودر وسط آرد و نمک میریزیم و با چنگال مخلوط کرده به تدریج آب و گلاب رو اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید ۱ساعت در کیسه نایلون در دمای محیط استراحت میدهیم. خمیر رو به چند قسمت کرده رنگ میکنیم البته این شیرینی باید از رنگ تند و پر رنگ استفاده شود از مواد شکلهای مختلف درست کرده واز مواد میانی پر کرده ودر سینی فر میچینیم و بمدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ میپزیم. شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدهد فقط کافیست خمیر پخته شود. بعد از بیرون آوردن شیرینی ها و کمی سرد شدن شهد رو اضافه کنید. مواد میانی🔻 تخم مرغ یک عدد مغز پودر شده ۱۵۰ گرم {گردو یا بادام یا… } دارچین ۲قاشق غذاخوری همه مواد مخلوط شده در یخچال بماند. 🍯شربت شکر… آب… گلاب یک شربت با غلظت عسل ☘👩‍🍳 @mivhe71 👩‍🍳☘