#رولت_خرما😍😍
موادلازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.
@mivhe71
#مافین_گوشت_قارچ
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه )
نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی
نصف لیوان کوکتل رنده شده
🔸همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه
در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم
نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم
🔸وبا همزن مخلوط کردم
۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم
مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم
🔸و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم.
@mivhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
#کباب_مرغ_جنگلی
#مرغ_جنگلی
#غذای_پیک_نیکی
#مرغ_زغالی
#کباب_مرغ
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋
* مرغ متوسط ۱ عدد
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه
داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید.
بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید.
حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید.
شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...)
نوش جان
امیدوارم این پست براتون مفید باشه
@mivhe71
#تزیین_غذا
#ایده
#تولدوپذیرایی
ایده برای تزیین سالاد با ورق ژامبون و ورق پنیر موزارلا. همینطور میتونین با کالباس رول درست کنین و سپس با گوجه مینیاتوری و خیار تزیینش کنین😍
@mivhe71