eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۲ پیمانه شکر رو با ۲ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیط گذاشتم روی حرارت ملایم تا ، حدوداً ۲ دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کردم. ۲ پیمانه آرد گندم رو حدواً ۲۰ دقیقه تفت دادم، بعد الک کردم و بهش ۱ لیوان روغن مایع گیاهی اضافه کردم، وقتی خوب مخلوط شدن شربتی که از قبل تهیه کرده بودم رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا خودشو جمع کرد، شعله رو خاموش کردم و حلوا رو به صورت گهواره تكون دادم تا به روغن افتاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان آویشن ۱ قاشق چای خوری سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پاستا ۴۰۰ گرم طرز تهیه ۱- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۲- سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳- پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ۴- و پاستاها را مثل تصویر ته قالب و در کنار هم قرار دهید یک لایه پاستا را کمی به مایه گوشتی آعشته کنید و روی آن بریزید ۵- سپس گوشت چرخ کرده ها را روی پاستاها بریزید و پخش کنید. ۶- و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس مقدار پاستای باقی مانده را ته ماهی تابه ی روغنی گوشتها بریزید و هم بزنید تا کمی ربی و روغنی شوند و سپس روی پنیر ها بریزید و فشرده کنید بعد روی گاز و شعله پخش کن این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. _nafiseh.64 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزه جان ازسیب زمینے پخته له میکنم باکره وسس مایونز وقسمت زرد زعفران میزنم وقسمت سبزش پوره اسفناج و قسمت قرمزش پورلبو زدم توقیف بدون ماسوره ریختم وروی پلاستیک به صورت اریب پایپ کردم وروی الویه گذاشتم وگذاشتم یخچال ۱ساعت وبعد پلاستیکو جداکردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. برای پخت یک پیاز و نگینی کنید تفت بدین تا براق بشه.۲حبه سیر له شده و ۱ق غ زنجفیل رنده شده رو اضافه کنید. ۲ق چ تخم شنبلیله ،۱ق چ پودر تخم گشنیز،۱/۲ق چ فلفل قرمز،۱ق چ زنجفیل ۱/۴ق چ پودر هل و فلفل سیاه۱/۴ق چ بریزید و تفت بدین.گوشتها رو اضافه کنید و خوب تفت بدین ۳تا گوجه فرنگی فیله و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.۲ق غ ماست با ۱ق غ خامه مخلوط کنید و همراه اب به غذا اضافه کنید .یک ربع اخر پخت نمک اضافه کنید و ۱ق ابلیمو بریزید. زمان سرو روی کاری گشنیز خرد شده بپاشید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا