eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 یا لوبیا پلو 😍 یه پیاز درشت رو خرد میکنیم و با تیکه های گوشت و زردچوبه و فلفل تفت میدیم، بعد یه لیوان آب اضافه میکنیم و میذاریم یه ساعت بپزه، بعد رب گوجه و لوبیا سبز رو اضافه میکنیم و یه ساعت دیگه میذاریم رو حرارت بمونه دو پیمانه برنج رو آبکش میكنیم (یکم دون و خشک بر داشتم) بعد مواد رو با یکم پودر دارچین لابلای برنج میریزیم، روشم زعفرون فراوووون و میذاریم دم بکشه برنج رو یکم دون تر برداشتم که زمان پخت بیشتر بشه و لوبیا و گوشت ها هم بهتر بپزه فلفل رو اوایل پخت اضافه کنید، تندیِ بیشتری به غذا میده @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥂 یه بسته رو با یه لیوان آب جوش و دو لیوان آب سرد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه. دو قاشق غذاخوری تخم ریحونو از نیم ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره و لعاب بده. بعد به ژله نیم بند اضافه و خوب هم زدم. و با یخ سرو کردم.(من دو قاشق شکر هم اضافه کردم) اون جام کوچولو هم ژله بستنیه😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫐 😋 🔸ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده. ۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده 200گرم پیاز 1عدد فلفل دلمه 2عدد نمک ،فلفل سیاه،روغن بمیزان لازم آرد 3ق غ نان لواش پنچ عدد طرز تهیه :   فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا