eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بستنی یخی آلبالویی تابستونه و میوه هاز جذاب و خوشمزه ش میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید ◀️مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه ◀️سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم. توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید سه پیمانه پکینگ پودر دو قاشق چایخوری نمک یک دوم قاشق چایخوری شکر یک و نیم پیمانه پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده ۵۰ گرم آب نصف لیوان کره سیصد و چهل گرم عصاره وانیل یک و نیم قاشق چایخوری تخم مرغ بزرگ پنج عدد شیر پرچرب یک دوم پیمانه طرز تهیه: یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با کره چرب می کنیم. آرد، بیگینگ پودر و نمک رو الک می کنیم . کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم می زنیم . شکر رو اضافه می کنیم و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم می زنیم . وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم و اون قدر هم می زنیم تا مخلوط بشن. آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه می کنیم . بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه می کنیم . پودر پسته رو با آب مخلوط می کنیم و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط می کنیم . یک سوم از مایه ساده رو کف قالب می ریزیم . بعد یک سوم از مایه پسته رو روی اون می ریزیم . و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه می دهیم . برای مدت شصت تا هفتاد و پنج دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه می پزیم .درجه فر 180 درجه ashpaziayda ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا