#طرز_تهیه ( استیک مرغ )
یدونه سینه مرغ رو به دو تیکه تقسیم کنید به صورت استیکی و اونو با ۲ ق غ خ روغن زیتون،نمک، پاپریکای فراوان،۱ حبه سیر له شده، فلفل سیاه، آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پیاز و مقداری رزماری تازه یا روزماری خشک به خوبی له مدت ۲ ساعت مزه دار میکنیم. سپس توی تابه رژیمی بدون روغن که گذاشتیم خوب داغ شده میذاریم با حرارت ملایم به خوبی معز پخت بشه .
#طرز_تهیه ( سس قارچ و اسفناج )
ابتدا قارچ هارو که خورد کردیم توی ۱ ق غ خ روغن با حرارت بالا تفت میدیم و سپس اونارو از تابه جدا کرده و به همون تابه ۳۰۰ گرم اسفناج که خورد کردیم رو اضافه میکنیم و اونم که تفت خوردو آبش کشیده شد نمک پنیر پارمزان و قارچ هارو اضافه کرده بعلاوه ۱ ق غ خ آرد به مدت ۱ دقیقه با هم تفت میدیم سپس ۱ ق ع خ کره اضافه کرده بعلاوه ۱ ق غ خ خامه و ۱/۴ پیمانه شیر و میذاریم همه مواد با هم خوب جا بیفتن.
#طرز_تهیه ( پوره سیب زمینی)
۲ عدد سیبزمینی متوسط رو با ۱ لیوان شبر میذاریم بپزه بهش آویشن فلفل سیاه و نمک میزنیم به مدت ۲۰ دقیقه میذاریم بپزه سپس با بلندر پوره میکنیم و بهش ۱ ق غ خ خامه و ۱/۲ پیمانه جعفری خورد شده میزنیم و میذاریم روی اجاق یه ۲ دقیقه دیگه بپزه و تمام.
@mivhe71
#گراتن_سیب_زمینی_و_سوسیس
👩🍳مواد لازم
سوسیس سرخ شده
سیب زمینی خام ورقه ای
پنیر پیتزا
سیر چرخ شده
سس بشامل
نمک و فلفل
#طرز_تهیه
ابتدا کف ظرف را چرب میکنیم ،یه لایه سیب زمینی ورقه ای را کف ظرف میچینیم.نمک و فلفل و سیر چرخ شده روی لایه های سیب زمینی میزنیم.سس بشامل میریزیم و سوسیس میریزیم و دوباره لایه ها را تکرار میکنیم.لایه اخر رو پنیر پیتزا ریخته و در فر با دمای 180درجه به مدت 40دقیقه میگذاریم
طرز تهیه سس بشامل:
برای سس بشامل دو قاشق آرد را با 50گرم آرد کمی تفت میدیم و کم کم شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس رقیق شود.
@mivhe71
#چیز_کیک_چوبی_شکلاتی
برای پایه:
کره نرم شده: ۶۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۳ ق غ
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
آرد: ۱ و نیم لیوان
برای ملات داخلی:
پنیر لبنه: ۱ کیلوگرم
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن: ۱ لیوان
شکر دانه ریز: ۱ لیوان
شیر: ۱ لیوان
پودینگ وانیلی: ۲ بسته (۲ تا ۳۷ گرمی)
وانیل
طرز تهیه:
ابتدا پایه را آماده کنید. کره نرم، شکر ، تخم مرغ و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید. کم کم آرد اضافه کرده و ورز دهید. اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. سپس، کاغذ روغنی را کف در قالب کمربندی ۲۸ سانتی متری قرار دهید. حالا خمیر استراحت کرده در یخچال را باز کرده و در کنارهها و کف قالب پخش کنید.
پنیر لبنه، روغن، شکر دانه ریز و شیر را در یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید. پودینگ وانیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس تخمها را یکی یکی اضافه کنید و آنها را بزنید و در آخر پوست لیمو را رنده کرده و مخلوط کنید.
ملات داخلی که آماده کردید را در قالب بریزید. یک کاسه کوچک آب ته فر بگذاری تا هنگام پخت ترک نخورد و حدود ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بپزید. بعد از ۳ تا ۴ ساعت استراحت، آن را برش بزنید (مانند فیلم) و آن را با شکلات ذوب شده سفید و قهوهای تزئین کرده و بگذارید حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.
@mivhe71
#کوکو_ماکارونی
ماکارونی شکل دار خام : ۱ لیوان(من پیچی ریختم)،قارچ نگینی خورد شده و تفت داده شده : نصف لیوان،سوسیس رنده شده : ۲ عدد،فلفل دلمه رنگی یا سبز نگینی شده : ۱ عدد،جعفری خورد شده : ۲ ق غ،پنیر پیتزا : نصف لیوان،تخم مرغ درشت : ۱ عدد(اگه کوچیک بود حتما ۲ عدد بزنید)
آرد سفید : ۱ ق غ،نمک،فلفل، زردچوبه و پودر سیر بمیزان لازم
ماکارونی رو آبکش کرده تا حدی بجوشونید کتا خوب نرم و پخته بشه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدین تا یکدست بشه مقداری روغن داخل تابه بریزید همه نواد و داخل تابه پخش کنید و با قاشق صافش کنید(میتونید از مواد کمی بردارید دستتونو کمی خیس یا چرب کنید و با دست شکل بدین و در روغن سرخش کنید)من همه رو یکجا داخل تابه ریختم اجازه بدین خوب سرخ بسه بعد طرف دیگر را سرخ کنید هر چه بیشتر سرخ بشه لذیذتر و تردتر میشه.
نکته : حتما اول یه دونه کوکو با دست فرم بدین و سرخ کنید اگه دیدید از هم میپاشه یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه کنید اگرم نه همه رو داخل تابه بریزید و سرخ کنید.
@mivhe71