میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_خرما_و_گردو
طرز تهیه:
سه لیوان آرد رو با سه ق چ خمیر مایه فوری, چهار ق غ شکر یا عسل و نوك ق چ نمك ، يك پيمانه شير ولرم (گرماش حس بشه ولی انگشت رو نسوزونه) ,
یک عدد تخم مرغ و چهل گرم كره آب شده مخلوط کنید (اگر خمیر مایه تون فوری نیست, اول شکر رو در شیر ولرم حل کنید, بعد خمیر مایه رو روش بپاشید, در ظرف رو بذارید و یک ربع صبر کنید تا پف کنه) .
بعد حسابی خمير رو ورز بدين یا صد بار به سطح کار بکوبید. اگر چسبناك بود یه کم آرد بریزید ولی مراقب باشید! خمیر باید یه کم چسبناک و نرم باشه. خمیر رو در جای گرم, یک ساعت و نیم استراحت بدید. مواد ميانی: ده عدد خرما رو هسته گرفته و له کنید, سه ق غ گردوی آسیاب شده, یک ق چ پودردارچين و دو ق غ گلاب رو با خرما و هل مخلوط کنید تا خمیری و یکدست بشه.
وقتي خمير حجمش دوبرابر شد به آرامی با نوک انگشتات ورز داده و پف اون رو بگيرين. روی سطح آردپاشی شده, خمیر رو بضخامت نيم سانت بصورت دايره بازكنيد و به اندازه کف قالبتون ببرید (قالب من بیست و سه هست) سپس خمیر رو کف قالب چرب و آرد پاشی شده پهن کنید (مثل عکس) و مواد ميانی رو روی خمير با فاصله از لبه ها پخش كنيد. از بقیه خمیر, چند نوار باریک جدا کرده و مطابق عکس های بعدی وسط خمیر بصورت چهار خانه بچینید. بقیه خمیر رو بصورت دایره های یک اندازه درست کرده و اطراف خمیر با فاصله بچینید. يه دونه زرده تخم مرغ رو با یک قاشق خامه صبحانه هم بزنيد و خمیر رو رومال کنید.
در فر 180 درجه و گرم شده بمدت نيم ساعت بپزید،حتما یک ظرف آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نان حقظ بشه.
بعد از پخت اجازه بدين خنك بشه و بعد برش بدید. من روی نان کمی عسل مالیدم تا براق شه.
@mivhe71
اردوری لذيذ و سالم
زردچوبه / ۱/۲ قاشق چايخوري
روغن / به مقدار لازم
مغز تخم هندوانه / 1 بسته
شوید (خردشده) / 1 قاشق چايخوري
پنير ريو/ 200 گرم
روش تهيه
1. زردچوبه را در كمي روغن تفت دهيد.
2. مغز تخم هندوانه مزمز را با شبت مخلوط كرده و به زردچوبه بيفزاييد.
3. پنيرها را به صورت مكعبي برش داده و در مخلوط بالا بغلطانيد. سپس در هركدام يك عدد خلال چوبي فرو برده و سرو كنيد.
@mivhe71
#بورگ_گوشت و #قارچ
گوشت چرخکرده و پیاز رو تفت داده قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده ونمک و فلفل سیاه و اویشن و زردچوبه و پاپریکا را اضافه میکنیم رب میزنیم و کمی تفت میدهیم، میگذاریم مایه گوشتیمون کمی سرد بشه...در آخر از مایه روی لایه های خمیر یوفکا گذاشته، کمی پنیر میریزیم و رول میکنیم و درون روغن سرخ میکنیم.
به همین راحتی به همین خوشمزگی...
اگه واسه مهمونی هم بخوای شب قبل رول ها رو آماده کن، تو سینی بچین و روش سلفن بکش که هوا نخوره بزارش تو یخچال، وقتی مهمونا رسیدن سرخشون کن
@mivhe71