لواشک آلبالو و آلوچه و سیب🍒🍏🍒
اول میوه هامو شستم بعد ریختم داخل قابلمه تا بجوشه (من آب نریختم حتی یک استکان چون میوه هام خیلی رسیده بودن و سریع خودشون آب پس دادن)اینم بگم سیب هارو به چهار قسمت تقسیم کردم بعد انداختم داخل قابلمه
وقتی خوب همه له شدن زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشن سپس از آبکش گوشت میوه هارو از هسته جدا کردم با دست زیرش آبکش ی ظرف گذاشتم تا گوشت میوه ها تو اون بریزه و هسته ها توی آبکش باقی بمونه بعد دوباره گوشت میوه هامو ریختم تو قابلمه تا آب اضافیش کشیده بشه حدود یک ساعت گذاشتم تا جوشید و تقریبا آبش تبخیر شد ،بعد از سرد شدن داخل سینی هام کیسه فریزر انداختم و لواشک پهن کردم توی سینی ،بعد گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب تا زمانی که خشک شدن
@mivhe71
#شیرینی_میکادو
#میشکا
#حلوا_ویفری
موادلازم:
آرد سفید یک پیمانه
آرد نخودچی یک پیمانه
روغن جامد یک پیمانه ( ممکنه بیشتر یشه )
پودر قند یک پیمانه
هل یا دارچین یک ق چ
پودر کاکائو دو ق غ
طرز تهیه :
آرد سفید را روی حرارت بذارید تا تغییر رنگ بده و بوی خامیش گرفته بشه بعد آرد نخودچی اضافه میکنیم سه دقیقه همه را با هم تفت میدهیم بعد مخلوط آردها رو بعد از کمی خنک شدن الک میکنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد و بجز روغن و اضافه میکنیم ( روغن و آب کنید ) و مخلوط میکنیم بعد روغنتون و اضافه کنید و هم بزنید اگه بنظرتون کامل موادتون به روغن آغشته نشده باز کمی روغن اضافه کنید.سپس موادمون را روی نون میکادو بمالید تا شش هفت لایه کافیه بزارید یخچال دو ساعتی بمونه بعد برش بزنید . روش جسم سنگین حتما بزارید بعد بزارید یخچال تا لایه ها بعدا از هم جدا نشن . نون میکادو تازه باشه و نم نداشته باشه . مواد و کم یا زیاد نزنید .
fateme__mokhtari
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ویفر_خونگی
مواد لازم:
آرد سفید قنادی: ۱ لیوان سرپُر
/ کره: ۱۰۰ گرم
/ روغن مایع: حدودا نصف لیوان
/ پودر قند یا پودر شکر: ۲/۳ لیوان تا ۱ لیوان (میشه شکر رو با آسیاب پودر کرد؛ شیرینی رو هم تست کنید و بسته به ذائقه کم یا زیاد کنید)
/ اسانس دلخواه: چند قطره (لوازم قنادی ها دارن و لازم نیست زیاد بخرید)
/ پودر هل: نصف ق چ (اختیاری)
/ نان میکادو: ۵ ورق (لوازم قنادی ها دارن)
⚠️میزان مواد روغنی، پودر قند یا پودر شکر و اسانس، کاملا تقریبیه و خودتون باید چک کنید؛ منم مدام تست میکردم و اگه کم بود اضافه میکردم.
👇👇👇
طرز تهیه:
آرد رو الک کرده و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا آرد بوی سوختگی نگیره و خامی آرد بره. پودر هل رو الک و اضافه کنید. کره و روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید و بعد پودر قند رو ریخته و خوب مخلوط کرده و از رو حرارت بردارید (مواد نباید خیلی شُل و یا خیلی سفت باشه؛ اگه زیاد سفت بود کمی روغن یا کره اضافه کنید)؛ درنهایت چند قطره اسانس به ترکیب اضافه کنید.
یه ورق نان میکادو گذاشته و از مواد (نه خیلی گرم و نه خیلی سرد؛ اگه خیلی گرم باشه نان میکادو نرم میشه و اگه سرد هم باشه لایه ها بهم نمی چسبن) مقداری روی نان میکادو ریخته و با پالت یا لیسک یا چاقو، یک دست و یکنواخت پخش کنید (حتما همه نقاط یکسان پخش بشه تا جای خالی نمونه). روش دوباره یه ورق قرار داده و کمی با دست فشار بدید و دوباره از مواد به همین نحو بریزید ( ۵ ورق یعنی ۴ لایه). در آخر روش یه وسیله که کمی نیمه سنگین باشه قرار بدید (من یه سینی گذاشتم و روی سینی چند تا کاسه قرار دادم) و حدود ۱ تا ۲ ساعت بذارید تو یخچال بمونه؛ بعد با چاقوی اره ای و تیز یا تیزبُر برش بدید.
🔸️ورق میکادو من سایزش ۳۰×۲۵ سانت بود.
🔸️سایز و مدل بُرِش بستگی به خودتون داره.
zahra.cookbook
@mivhe71
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میلک_شیک_بیسکوییت
مواد لازم
شیر سرد 2 لیوان
موز یخ زده 2 عدد
شکر 2 تا 3 قاشق غ
بستنی وانیلی 250 گرم
بیسکوییت کرمدار 12 عدد
شکلات برا تزیین 50 گرم
دو عدد موز حلقه کنید نیم ساعت بذارید فریزر تا یخ بزنه
شکلات ذوب کنید (روغن اضافه نکنید) بریزین داخل قیف بریزین کنار لیوان های سرو
بعد تمام مواد رو داخل مخلوط کن بریزین هم بزنین و بریزین داخل لیوان و با هر چی دوست دارین تزیین کنید