#کاپ_کیک_شکلاتی 😍😍
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
آرد ۲/۵ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
پودر کاکائو ۴ ق غ
برای داخل کاپ کیک:
موز ۱ عدد
هر نوع کرمی دوست دارید
جهت گاناش:
خامه ۲۰۰ ml
شکلات تخته ای ۲۴۰ گرم
طرز تهیه:
کیک:تخم مرغ و شکر رو به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.شیر و روغن اضافه کنید و باز هم بزنید.تمام مواد خشک رو اضافه کنید و برای بار آخر هم بزنید.داخل قالبهای مافین کاغذ مخصوص بندازید و تا نصفه از مواد پر کنید،و داخل فر با درجه ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید(فر از قبل گرم شده)
بعد از خنک شدن داخلشو کمی خالی کنید و از موز حلقه شده و کرم بریزید وروشو با کرم گاناش تزیین کنید.
گاناش:خامه رو داخل ظرفی برزید و رپی اجاق بزارید و بزارید گرم شه،وقتی شروع به حباب زدن کرد شکلات رو اضافه کنید از رو حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات آب شه،داخل یخچال به مدت ۴ ساعت قرار بدید.و با همزن بزنید تا رد پره های هم زن روش بمونه و بعد استفاده کنید،نوش جان
@mivhe71
#کاکا_کدو_حلوایی😍😍
آرد:1لیوان کدو پخته و پوره شده:1لیوان شکر:1/2 لیوان شیر:1/4 لیوان گلاب:1ق غ روغن مایع:2ق غ بکینگپودر:1ق چ__وانیل:1/4 ق چ دارچین:۱ ق چ تخم مرغ:1 عدد
همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه.
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
طرفدار غذاهای آسیایی هستی؟
با یه غذای آسیایی خیلی معروف و آسون و سریع و خوشمزه اومدیم که صفر تا صد پخت و آموزش با ماهکم هست🥰
ماهک کلا عاشق رسپی های سریع و بی دردسر هست و بنظرم این گزینه خوبی برا خانمهای شاغل هست👍🥰
#برنج_سرخ_شده
#friedrice
⬅️مواد لازم برای دو نفر:
برنج پخته شده ۲ پیمانه. تخم مرغ ۱ عدد. سیر رنده شده دو حبه. پیاز ریز شده ۱ عدد. هویج ریز شده نصف لیوان. ذرت نصف لیوان. نخود فرنگی نصف لیوان. سویا سس ۲ قاشق غذاخوری.
@roja.sheykh
طرز تهیه:
✅اول تخم مرغ رو تو یه قاشق روغن زیتون برا یک دقیقه هم زده تا بپزه. برش میداریم.
✅ پیاز و سیر رو ۲ دقیقه تو یه قاشق روغن زیتون تفت میدیم.
✅سبزیجات رو اضافه و برا یک دقیقه با حرارت بالا تفت میدیم .
✅برنج پخته شده و سویا سس رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم .
✅در تابه رو میزاریم برا دو دقیقه کمی برنج با سبزیجات و سس طعمدار شه.
✅ حالا تخم مرغ پخته رو اضافه و مخلوط میکنیم.
✅معمولا با پیاز قرمز اسلایس شده سرو میشه.
نکات مهم:
🔶معمولا از تیکه های ریز شده ی سینه ی مرغ هم استفاده میشه و با پیاز تفت داده میشه ولی ماهک میخواست کاملا گیاهی باشه.
🔶 برنج رو از قبل بصورت کته بپزید و کمی نرم باشه.
🔶به مواد نمک نزنید چون سویا سس معمولا شور هست ماهک بدلیل علاقه ی زیاد به طعم سویا سس ، بیشتر از اونچه در مواد اولیه و کلیپ هست اضافه کرده واسه همین برنج رنگش کاملا تغییر کرده🥰.
🔶از فلفل دلمه ی قرمز ریز شده هم میشه تو ترکیب سبزیجات استفاده کرد. کلا انتخاب سبزیجات سلیقه ای هست. انواع کلم مثل بروکلی، کرفس و...
🔶میتونید سبزیجات رو کمی نیم پز کنید ولی نیازی نیست چون باید کمی زیر دندون بیاد و له نباشه تو برنج و کلا تو اون تایم سبزیجات میپزه و اگه بیشتر بمونه له میشه و خاصیت خودشو از دست میده.
@mivhe71