#کاکا_کدو_حلوایی😍😍
آرد:1لیوان کدو پخته و پوره شده:1لیوان شکر:1/2 لیوان شیر:1/4 لیوان گلاب:1ق غ روغن مایع:2ق غ بکینگپودر:1ق چ__وانیل:1/4 ق چ دارچین:۱ ق چ تخم مرغ:1 عدد
همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه.
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
طرفدار غذاهای آسیایی هستی؟
با یه غذای آسیایی خیلی معروف و آسون و سریع و خوشمزه اومدیم که صفر تا صد پخت و آموزش با ماهکم هست🥰
ماهک کلا عاشق رسپی های سریع و بی دردسر هست و بنظرم این گزینه خوبی برا خانمهای شاغل هست👍🥰
#برنج_سرخ_شده
#friedrice
⬅️مواد لازم برای دو نفر:
برنج پخته شده ۲ پیمانه. تخم مرغ ۱ عدد. سیر رنده شده دو حبه. پیاز ریز شده ۱ عدد. هویج ریز شده نصف لیوان. ذرت نصف لیوان. نخود فرنگی نصف لیوان. سویا سس ۲ قاشق غذاخوری.
@roja.sheykh
طرز تهیه:
✅اول تخم مرغ رو تو یه قاشق روغن زیتون برا یک دقیقه هم زده تا بپزه. برش میداریم.
✅ پیاز و سیر رو ۲ دقیقه تو یه قاشق روغن زیتون تفت میدیم.
✅سبزیجات رو اضافه و برا یک دقیقه با حرارت بالا تفت میدیم .
✅برنج پخته شده و سویا سس رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم .
✅در تابه رو میزاریم برا دو دقیقه کمی برنج با سبزیجات و سس طعمدار شه.
✅ حالا تخم مرغ پخته رو اضافه و مخلوط میکنیم.
✅معمولا با پیاز قرمز اسلایس شده سرو میشه.
نکات مهم:
🔶معمولا از تیکه های ریز شده ی سینه ی مرغ هم استفاده میشه و با پیاز تفت داده میشه ولی ماهک میخواست کاملا گیاهی باشه.
🔶 برنج رو از قبل بصورت کته بپزید و کمی نرم باشه.
🔶به مواد نمک نزنید چون سویا سس معمولا شور هست ماهک بدلیل علاقه ی زیاد به طعم سویا سس ، بیشتر از اونچه در مواد اولیه و کلیپ هست اضافه کرده واسه همین برنج رنگش کاملا تغییر کرده🥰.
🔶از فلفل دلمه ی قرمز ریز شده هم میشه تو ترکیب سبزیجات استفاده کرد. کلا انتخاب سبزیجات سلیقه ای هست. انواع کلم مثل بروکلی، کرفس و...
🔶میتونید سبزیجات رو کمی نیم پز کنید ولی نیازی نیست چون باید کمی زیر دندون بیاد و له نباشه تو برنج و کلا تو اون تایم سبزیجات میپزه و اگه بیشتر بمونه له میشه و خاصیت خودشو از دست میده.
@mivhe71
#پینجوی_مرغ
مواد لازم 🥣
❇️پودر زیره:نصف قاشق چایخوری
❇️پودر تخم گشنیز:نصف قاشق چایخوری
❇️سیرساطوری:2 حبه
❇️پاپریکا: یک قاشق چایخوری
❇️پودر آویشن:نصف قاشق چایخوری
❇️آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
❇️روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
❇️سینه مرغ:500 گرم
❇️نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه♨️
🛑برای درست کردن پینچوی مرغ ابتدا سینه مرغ را به اندازه مکعب های 2 سانتی متری ریز کنید و هر دو ، سه عدد آن را به یک خلال دندان وصل نمایید.بعد سیخ ها را در یک کاسه گرد قرار داده و ادویه ها را به همراه روغن ، آبلیمو ، و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط نموده و به سینه ها اضافه کنید . بعد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار گردد.
🛑( بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید) سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک بگذارید و بر روی حرارت ملایم کباب نمایید.
🛑اگر هم بخواهید کباب را در فر بپزید باید سیخ ها را در سینی نسوز بچینید و در دمای 200 درجه و به مدت 20 دقیقه بپزید. از باقی مانده سس خوابیده در مرغ ، هنگام کباب کردن روی مرغ بریزید.
@mivhe71
#واویشکای_گوشت
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیازها رو خرد کرده و با مقداری روغن داخل یک تابه مناسب تفت میدیم تا پیازها کاملا طلایی بشن. گوشت چرخ کرده رو به تابه اضافه میکنیم، بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه میکنیم و مواد رو به خوبی تفت میدیم تا گوشت چرخ کرده بپزه.
گوجه فرنگی ها رو پوست گرفته و به همراه فلفل دلمه ای داخل خرد کن میریزیم، خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم.
حالا درب تابه رو میذاریم تا گوجه فرنگی ها آب بندازن و گوشت به طور کامل بپزه. هر از گاهی یک بار به غذا سر میزنیم و کمی مخلوط میکنیم تا ته نگیره. بعد از اینکه آب درون تابه کشیده شد و گوشت پخت نمک رو اضافه میکنیم.
سیب زمینی ها رو هم پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم و تو یک تابه مناسب کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها رو سرخ می کنیم.
و در آخر غذا رو به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.
@mivhe71