eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم : تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه آرد : ۲ پیمانه شیر یا گلاب : ۱/۲ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانه آرد : ۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق‌م اسانس وانیل : ۱/۴ ق‌چ رنگ ژله ای قرمز و سبز طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر رو باهم ۳ مرتبه الک کنید تخم مرغ هارو با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن ( توی دستور تعداد تخم مرغ ها ۳ تاست چون تخم مرغ های من کوچیک بود از ۴ تا استفاده کردم ) حتما هرچندمرتبه یکبار دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد کاملا مخلوط بشن و کیکتون بوی زهم تخم مرغ نگیره روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و بعداز اضافه کردن هرکدوم مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با دور کند همزن یا با لیسک هم بزنید و دور ظرفتون رو هم حتما دورگیری کنید مایع کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و از یک قسمت حدود ۱ ملاقه مایع کیک برای قسمت سفید هندوانه بردارید حالا به اون قسمتی که مایع کیک بیشتره رنگ ژله ای قرمز به قست دیگه رنگ ژله ای سبز اضافه کنید( قرمز > سبز > سفید ) کف قالب ۳۰ سانت رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید ( من از قالب کمربندی استفاده کردم از قالب های معمولی با قطر ۲۵ یا ۳۰ هم میتونید استفاده کنید ) اول از همه مایع سبز رو بریزید و کف قالب کاملا پخشش کنید بعد مایع سفید رنگ رو دقیقا مرکز قالب روی قسمت سبز رنگ بریزید و در آخر مایع قرمز رنگ رو در مرکز قالب روی قسمت سفید رنگ بریزید ( توی این قسمت قالب رو زیاد تکون ندید تا فرم و طرح کیک بهم نریزه ) برای اینکه سطح کیک قهوه ای رنگ نشه باید با دمای کم و مدت زمان طولانی پخته بشه پس فقط المنت پایین فر رو با دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید فر به مدت ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر گرم شده بزارید و به مدت ۱:۳۰ تا ۲ ساعت اجازه بدید به ارومی پخته بشه .کیک رو از قالب خارج کنید و به آرومی برش بزنید و تا زمانی که داغ هست مثل فیلم روش شکلات چیپسی بزارید تا وقتی که سرد شد شکلات چیپسی ها به کیک بچسبه بشه و نریزه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین یلدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر ۳ لیوان شکر ۵ قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال نصف قاشق مرباخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری رویه پرتقالی آب پرتقال ۲ لیوان شکر یک سوم لیوان نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری ابتداپودینگ شیری رودرست میکنیم شیر،شکر،رنده پوست پرتقال،وانیل،نشاسته ذرت وگل روباهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم میزاریم تابه غلظت موردنظرمون برسه (ازفرنی یکم غلیظتر)بعدداخل ظرف سرو میریزیم میزاریم داخل یخچال یکساعت تاخودشوبگیره بعدموادپرتقالی رودرست میکنیم آب پرتقال،نشاسته ذرت وشکرروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تایکمی غلیظ بشه بعدمیزاریم ازداغی بیفته بعدروی پودینگ میریزیم دوباره یک ساعت دیگه میزاریم داخل یخچال بعدازاین تایم دسرمون آمادس @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا