شکلات آجیلی
اول شکلات رو ذوب کنید و به دلخواه روشو با انواع آجیل،میوه خشک،پودرنارگیل،کنجد،مغزیجات،کشمش و هرچیزی که دوس دارین پر کنید بعد بذارین نیم ساعت یخچال سفت شه و نوش جان کنید
@mivhe71
#کباب_تابه_ای_اناری
گوشت چرخ شده:350گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
زعفرون:به مقدار لازم
ادویجات:سماق،فلفل سیاه،پودر سیر، پولبیبر
نمک
مواد لازم برای سس:
کره:20 گرم
رب گوجه: یک قاشق سر خالی
رب انار: یک قاشق
زعفرون آبشده
آب انار:1/3لیوان
انار دون شده
رب آلبالو: یک ق چ
نمکو فلفل
ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو جدا میکنیم و به همراه مقداری زعفرون+نمک +ادویجات به گوشت اضافه کرده و خوب ورز داده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعد به شکل دلخواه فرم بدیدداخل تابه مقدار کم روغن ریخته و کباب ها رو میچینیم داخل و روی حرارت متوسط دو طرف رو سرخ میکنیم
داخل تابه کوچک کره ریخته و روی حرارت میزاریم ،رب گوجه رو داخلش کمی تفت داده و یک قاشق چایخوری زعفرون آبشده اضافه میکنیم ، و بعد رب انار،رب آلبالو و مقداری انار دون شده اضافه کرده و یه تفت میدیم،حالا آب انار رو اضافه کرده و وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و روی کباب ها میریزیم تا یه مقدار جذب کباب ها بشه حدود7 دقیقه.
در کنارش گوجه هم سرخ کنید و نوش
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پفیلا_رنگی🍿🍿
#ذرت
#پاپ_کورن
این نکاتو رعایت کن نه تنها پفیلای ترد و عالی میپزی بلکه رنگی وجذابش هم میکنی😍 اخه ببین چه خوشرنگ و دلبر شدن🤩
✅✅زردچوبه حتما حتما لحظه اخر بریزید زمانیکه یدونش ترکید که زردچوبه نسوزه و بوی زردچوبه هم زیاد نشه.
✅از پاپریکای خوش رنگ و با کیفیت استفاده کنید.پاپریکاهای شرکتی چند تا خریدم بد رنگ بودن پس با اونا انتظار نداشته باشین قرمز و خوشرنگ بشه.
✅حرارت حتما اولش خیلی زیاد باشه و چند بار قابلمه رو تکون بدین که ذرتا بچرخن.
✅پاپریکا و نمک رو حتما باید داغ داغ بریزین و گرنه نمیچسبه و طعم نمیگیره.
اگه به عطر زردچوبه حساسید پاپریکا درست کنید چون کمی عطر زردچوبه رو داره.
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
مواد لازم:
ذرت
نمک
روغن
پودر پاپریکا
زردچوبه
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71