#دو_پیازه_سیب_زمینی
#غذای_نونی
#غذای_گیاهی
سیب زمینی درشت ۲عدد
پیاز متوسط ۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه وپودر سیر ونعناع به مقدارلازم
سیب زمینیارو ابپز میکنیمو پوست میکنیمو میکوبیم پیاز هاروهم خلالی کرده با یکم پودر سیر وروغن تفت میدیم وبعد بهش نعناع وفلفل وزرد چوبه میزنیم .بعدهم سیباروبهش اضافه میکنیم ودرعینی که پیازهارو باسیب ها مخلوط میکنیم یکم باهم دیگه با حرارت متوسط تفت داده میشن.بعدم میخوریم😁اگه دوست داشتین میتونین مثل من قالب بزنین که خیلیم راحت قالب میخورن .اون بزرگه رو همینجور موادو تا داغ بود ریختم توقالبمو یکم فشار دادمو بعد توظرفم برگردوندم اون کوچیکارو هم یه کاتر بیضی گذاشتم موادو ریختم داخلش یکم فشار دادم صافش کردم بعد اروم اروم با یه قاشق کوچیک موادو هل دادم به طرف پایین وهمزمان کاترو اوردم بالا تا مواد از کاتر دراومدن.به همین سادگی وخوشمزگی😉😋راستی باسس قرمز هم خیلی خوشمزه س من این سری تازه باسس امتحانش کردم خیلی خوشم اومد گفتم ازین به بعدم باسس میخورم😋خیارشورم باهاش خوشمزه س😉
marjan72a
@mivhe71
#فینگرفود
#بقچه_گوشت🥩🥩
🔴می تونید از یوفکا هم استفاده کنید
گوشت چرخ کرده، پیاز، هویج، ترخون، پنیر پیتزا، نمک و فلفل مواد لازمشه🤗
برای درس کردن خمیر به یه پیمونه آرد، یه پنس نمک یه پنس شکر ، ۱/۳ پیمونه آب ولرم، دو قاشق مرباخوری مخمر و یک لیوان شیر ولرم اضافه میکنیمو ورز میدیم و میذاریم استراحت کنه عمل ک اومد پهنش میکنیم و مواد رو میذاریم وسطش و مثه بوقچه درستش میکنیم و سرخ میکنیم ☺️
ashpazi_shoma
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@mivhe71
#یه سالاد خوشگل واسه شام
اون بنفشا پاستا جانبو هستش که تو آبی که گذاشتم که بجوشه واسه ابکشیش کلم بنفش و چند بوته سیر و نمک اضافه کردم و تا رنگ و طعمش عالی بشه وبعد از پخت ابکشش کردم
باقیه محتویاتش :تن ماهی ،لوبیاسبز،هویج،گوجه،خیار ،انگور و مغزگردوسیب ترش یه ترکیب هیجان انگیزه حتما امتحانش کنید
@mivhe71
#سکه_داماد #شکلات_نخودچی
اونایی که نخودچی یا برشتوک دوس دارن قطعا از شکلات نخودچی نمیتونن بگذرن😋😍
15 عدد شکلات سکه ای
3 الی 3/5 ق غ آرد نخودچی
روغن مایع در صورت نیاز
رنگ خوراکی
نوک ق چ پودر دارچین
آرد نخودچی رو تفت دادم تا خامیش بره بعد حدودا ۱۵ تا شکلات سکه ای کارات رو بن ماری کردم به ازای ۱۵ تا شکلات ۳ تا ۳ قاشق و نیم آرد نخودچی ونوک قاشق دارچین اضافه کردم مخلوط کردم اگه مواد خشک بود در حد یکی دو قاشق کم کم روغن مایع اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نمیچسبه بعد میریزیم قالب شکلات یا پاستیل
۵ دقیقه فریز میکنیم شکلات سفت بشه از قالب در میاریماگه خواستین مث من رنگی درست کنین یا شکلات سفید استفاده کنین و رنگ خوراکی ژله ای بریزین یا شکلات رنگی بگیرین
شکلات من کارات بود عالی بود
بیشتر از این روغن نریزین وگرنه شکلات تو دمای محیط شل میشه
جایگزین روغن مایع همون مقدار روغن جامد یا کره ذوب شده خنکه.
🌸میتونید وسطش هم مغزیجات دلخواه بذارید بعد بذارید ببنده.
@mivhe71