#دمی_گوجه
واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش
@mivhe71
#برياني_عربي
پیاز رو به همراه خیلی کم روغن و زرد چوبه و چند حبه سیر تفت میدیم.گوشت و با پیاز خوب تفت میدیم حالا ادویه ها رو اضاف میکنیم و باز خوب تفت میدیم.بعد فلفل سبز و هل و دارچین و برگ بو اضاف میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویه ها پخش بشه،سپس آب جوش اضاف میکنیم و شعله گاز رو کم میذاریم تا گوشت بپزه...وقتی گوشت کامل پخت در میاریم و در روغن سرخ میکنیم و میذاریم لای برنج آبکش شده به همراه هل و دارچین و برگ بویی که باهاش گوشت رو پختیم...
میتونید موقع دم برنج مقداری آب گوشت هم بریزید رو برنج تا مزه دار بشه .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده و کشمش هم میریزیم رو برنج.
موقع سرو میتونید آب باقیمانده از گوشت هم به همراه غذاتون میل کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پاستیل_خانگی
مواد لازم:✏️
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه🥣
ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماری بخار آب کتری در حال جوش یا سماور قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم. ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار گیرد تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه بدانه با دقت از قالب خارج می کنیم.
بفرمایید اینم از پاستیل های خوشرنگ و خوشمزه ما 😋🍭
@mivhe71
#حلیم_بادمجان
یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب
میپزیم،حدود یک کیلو بادمجان رابعد از پوست گرفتن وتلخی گرفتن سرخ میکنیم
دوعدد پیاز راخلالی خرد کرده وسرخ میکنیم،چند حبه سیر راهم خرد کرده وباروغن کمی تفت میدهیم،نعناع داغ راهم آماده میکنیم،حدود یک پیمانه کشک را بامقداری آب حل کرده و۱۰دقیقه میجوشانیم
حدود ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده را هم با نمک وفلفل وکمی روغن تفت میدهیم
وقتی عدس وبرنج پخته شد
بادمجان رااضافه کرده تا خوب پخته ونرم شود مقداری از پیاز داغ ،سیرداغ ونعناع داغ وگوشت را هم اضافه کرده نمک وفلفل رااندازه میکنیم
فقط توجه داشته باشید چون کشک شور هست ،نمک کمتری استفاده شود
وقتی هم مواد پخته شدند
با گوشتکوب برقی یا دستی
مواد حلیم رو میکس کرده تا یکدست شود
مقداری از کشک را اضافه کرده هم می زنیم به دلخواه کمی زعفران هم اضافه کرده
درب ظرف رو گذاشته حرارت رو خیلی کم میکنیم چون خیلی زود ته میگیرد
حدود نیم ساعت زمان میدهیم
تا جابیافتد
در ظرف کشیده وبا نعناع داغ وپیاز داغ وسیر داغ وکشک
وگردو تزیین میکنیم
نکته
حلیم بادمجان در هر استانی یک جور طبخ میشه
بعضی از لوبیا سفید وبعضی فقط برنج ،یا عدس استفاده میکنند
که کاملا سلیقه ای هست
برای پخت حلیم از گوشت گردن یا راسته هم استفاده میکنند که در این صورت ،گوشت را باپیاز وفلفل سیاه وآب میپزیم ،سپس گوشت ریش شده را به حلیم اضافه میکنیم
استفاده از گوشت چرخ کرده هم مرسوم است
استفاده از بادمجان هم سلیقه ای هست بعضی ها کبابی یا آبپز میکنند
به نظر من سرخ شده خیلی خوشمزه تر میشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب می
#حلیم_بادمجان
یک پیمانه عدس ونصف پیمانه برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم به همراه مقداری آب
میپزیم،حدود یک کیلو بادمجان رابعد از پوست گرفتن وتلخی گرفتن سرخ میکنیم
دوعدد پیاز راخلالی خرد کرده وسرخ میکنیم،چند حبه سیر راهم خرد کرده وباروغن کمی تفت میدهیم،نعناع داغ راهم آماده میکنیم،حدود یک پیمانه کشک را بامقداری آب حل کرده و۱۰دقیقه میجوشانیم
حدود ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده را هم با نمک وفلفل وکمی روغن تفت میدهیم
وقتی عدس وبرنج پخته شد
بادمجان رااضافه کرده تا خوب پخته ونرم شود مقداری از پیاز داغ ،سیرداغ ونعناع داغ وگوشت را هم اضافه کرده نمک وفلفل رااندازه میکنیم
فقط توجه داشته باشید چون کشک شور هست ،نمک کمتری استفاده شود
وقتی هم مواد پخته شدند
با گوشتکوب برقی یا دستی
مواد حلیم رو میکس کرده تا یکدست شود
مقداری از کشک را اضافه کرده هم می زنیم به دلخواه کمی زعفران هم اضافه کرده
درب ظرف رو گذاشته حرارت رو خیلی کم میکنیم چون خیلی زود ته میگیرد
حدود نیم ساعت زمان میدهیم
تا جابیافتد
در ظرف کشیده وبا نعناع داغ وپیاز داغ وسیر داغ وکشک
وگردو تزیین میکنیم
نکته
حلیم بادمجان در هر استانی یک جور طبخ میشه
بعضی از لوبیا سفید وبعضی فقط برنج ،یا عدس استفاده میکنند
که کاملا سلیقه ای هست
برای پخت حلیم از گوشت گردن یا راسته هم استفاده میکنند که در این صورت ،گوشت را باپیاز وفلفل سیاه وآب میپزیم ،سپس گوشت ریش شده را به حلیم اضافه میکنیم
استفاده از گوشت چرخ کرده هم مرسوم است
استفاده از بادمجان هم سلیقه ای هست بعضی ها کبابی یا آبپز میکنند
به نظر من سرخ شده خیلی خوشمزه تر میشه
من خودم باهمین رسپی که دربالا عرض کردم ، درست میکنم
به نظرم خوشمزه تر هست
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
نوش جان
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده