#کوکو_ماست_زعفران
ماست كيسه اي نصف پيمانه(250 گرم)
زعفران ساييده شده نصف ق چ
آرد گندم يك ق غ
تخم مرغ سه عدد
هويج متوسط خرد شده دو عدد
تره خرد شده 150 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
تخم مرغ، آرد، ماست، نمك فلفل، زعفران آب كرده و زردچوبه را با همزن كاملا مخلوط كرده بعد هويج و تره خرد شده را اضافه مي كنيم و با قاشق هم مي زنيم. روغن را در تابه داغ كرده قالب مورد نظر را در آن گذاشته تا گرم شود. مايه را با قاشق داخل قالب ريخته و سرخ مي كنيم
@mivhe71
#دونات
مواد لازم :
آرد نان فانتزی ۲۵۰گرم
آرد معمولی شیرینی پزی ۱۰۰گرم
سس مایونز دو ق غ
شکر ۶۰گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم۱۴۰گرم
کره نرم ۴۰گرم
نمک ۱/۲ق چ
بکینگ پودر ۲ گرم
مایه خمیر فوری که از سالم بودنش مطمئنید یک و نیم ق چ حدود ۹گرم
طرز تهیه:
آردها +شکر +بکینگ پودر +نمک+مایه خمیر را مخلوط سپس سس مایونز و تخم مرغ اضافه و مخلوط سپس
کم کم شیر اضافه خمیر را جمع کنید سپس کره را کم کم به خورد خمیر دهید به میز کار منتقل و خمیر را مطابق فیلم ورز دهید تا سطح آن صاف و یکدست شود سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده روی انرا بپوشانید .بعد پف خمیر را گرفته چانه های ۵۰گرمی یا بزرگتر جدا کنید چانه ها را کمی با دست یا وردنه پهن کرده مطابق تصاویر اگر چسبنده بود فقط کمی روی میز کار ارد بپاشید وسط انرا با دایره کوچک سوراخ کرده در سینی چیده روی آن ها را پوشانده حدود یک ساعت استراحت دهید تا پف کنند .سپس در روغن شناور با حرارت کم سپس متوسط سرخ کنید
نکته: به محض اینکه یک سمت دونات کمی گرفت در رو غن برگردانید و مجدد سمت بعدی گرفت دوباره برگردانید تا یکنواخت پف کند این کار چند بار تکرار شود اگر حرارت بالا باشد دونات زود تیره شده مغز پخت نمیشود و اگر یک سمت انرا رها کنید تا سرخ شود یک طرفه پف میکند .
شیرینی دونات ها کم است بعد از سرخ شدن روی دستمال جاذب روغن گذاشته خنک شد پودر قند الک کنید با به دلخواه تزیین کنید
. @mivhe71
#شکلات_چیپسی
#شکلات_چیپسی_اقتصادی
سلام من اومدم با یه آموزش کاربردی دیگه😁💪
شکلات چیپسی اقتصادی خونگی: ( میتونید موادم نصف کنیدا یه وقت مجبور نشید تا صبح شکلات چیپسی بزنید رو کاغذ بندازید گردن من😆)
۴ ق غ پودر کاکائو
۲ ق غ پودر قند
آب یک الی دو ق غ
نمک یه پینچ( یه ریزه😁)
همه رو با هم الک کنید و مخلوط کنید بعد داخل قیف پارچه ای یا نایلونی بریزید سرش رو قیچی کنید و روی کاغذ روغنی پایپ کنید💫
بذارید یک روز بیرون بمونه کامل خشک بشه. بعد جدا کنید .
در مورد غلظتش هم باید بگم نباید شل باشه تا حدی سفت باید باشه.
شکلات اشکی رو هم که خواستم جدا کنم میشکست سرش و اذیت میکرد ولی چند تاشو درست جدا کردم.
اونو دیگه از بیرون میخرم البته خیلی نیازم نمیشه در حد چیپسی😁
@mivhe71