eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هویچ. نیم کیلو روغن مایع. 10ق غ نمک بمیزان لازم سس مایونز. 10 ق غ ماست. پرچرب. 1 لیوان پوست هویچ را گرفته و شسته بعد رنده میکنیم میریزیم داخل ماهیتابه نمک و روغن مایع اضافه کرده میزاریم تا وقتی ک اب هویج کشیده بشه بعد از حرارت برداشته میزاریم کنار تا خنک بشه در ظرفی دیگه ماست و سی مایونز را قاطی کرده همزده تا یکدست بشه حالا هویچ را هم اضافه کرده سس را ب خورد هویچ داده و‌توی ظرف سرو قرار میدهیم من برشهایی از پرتقال بعنوان کاپ برای سالاد استفاده کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا به اندازه یه پیمانه عدس قرمز را خیس انداختم . پیاز داخل دیگ،سرخ کردم،مرغها را اضافه کردم تا رنگش عوض بشه،بعد زردچوبه وپودر دارچین وپودر لیمو عمانی،سپس رب اضافه شد وتفت دادم تا بوی خامی اون گرفته بشه.عدس قرمز را همراه ۲لیوان آب،دوتا هل،وکمی نمک به مرغها اضافه کردم. عدس ها ومرغ که پختند ،اجازه بدید آب خوراک کمی چیده بشه،۲قاشق غ گلاب وکمی زعفران به خوراک درانتها قبل از خاموش کردن غذا اضافه کنید .این خوراک واقعا خوشمزه وخوش عطر وبو هست .که میدونم با درست کردنش ازش خوشتون میاد.از خوبی عدس قرمز هم هرچی بگم کم گفتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: تخم مرغ 4عدد شکر یک پیمانه روغن سه چهارم پیمانه اب جوش سه چهارم پیمانه پودر کاکایو یک چهارم پیمانه آرد ۲ پیمانه شکلات صبحانه ۳ قاشق غ وانیل کمی بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری (تو دستور اصلیش جوش شیرین هم داشت که من نریختم و در کل این مقدار بکینگ ریختم) طرز تهیه: آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه. روغن اضافه کنین و مخلوط کنین. اب جوش بریزین و مخلوط کنین. در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات صبحانه رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب.بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه برای داخل قابلمه هم قالب کیک رو بزارین تو قابلمه خالی و شعله رو ملایم کنین تا ۴۰ دقیقه اول درشو باز نکنین بعد این مدت هر چند دقیقه با خلال چک کنین تا چیزی به خلال نچسبه شعله پخش کن و دمکنی هم یادتون نره مایه پنیری: پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات صبحانه دو قاشق پودر کاکایو ۲ قاشق غ شکر ۲ تا ۳ قاشق غ طرز تهیه: پنیر رو با همزن بزنین تا باز بشه بعد خامه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین ‌. پودر کاکایو و شکلات صبحانه و شکر رو به مواد اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا یک دست بشه. کیک رو از قبل اماده کنین و بزارین کامل سرد بشه من کیک شکلات صبحانه رو تو قالب ۲۰ درست کردم و بعد اماده شدن به دو قسمت تقسیم کردم. کف و دیواره قالب رو پلاستیک یا سلفون بزارین. برش اول کیکو داخل قالب گذاشتم و مایه پنیری رو ریختم روش دوباره لایه بعدی کیک (اگه مایه پنیریتون سفته کیک دوم رو بزارین روش اگه مایه پنیری شل و ابکی هست اول بزارین یخچال مایه پنیری نیم بند شد لایه دوم کیک بزارین روش)بزارین تو یخچال چند ساعت بمونه تا کامل سفت بشه بعد از قالب بیرون بیارین و اگه دوست دارین مثل من روش گاناش بریزین. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا