#خوراک_مرغ_با_عدس_قرمز
ابتدا به اندازه یه پیمانه عدس قرمز را خیس انداختم .
پیاز داخل دیگ،سرخ کردم،مرغها را اضافه کردم تا رنگش عوض بشه،بعد زردچوبه وپودر دارچین وپودر لیمو عمانی،سپس رب اضافه شد وتفت دادم تا بوی خامی اون گرفته بشه.عدس قرمز را همراه ۲لیوان آب،دوتا هل،وکمی نمک به مرغها اضافه کردم.
عدس ها ومرغ که پختند ،اجازه بدید آب خوراک کمی چیده بشه،۲قاشق غ گلاب وکمی زعفران به خوراک درانتها قبل از خاموش کردن غذا اضافه کنید .این خوراک واقعا خوشمزه وخوش عطر وبو هست .که میدونم با درست کردنش ازش خوشتون میاد.از خوبی عدس قرمز هم هرچی بگم کم گفتم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_شکلات_صبحانه
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
اب جوش سه چهارم پیمانه
پودر کاکایو یک چهارم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
شکلات صبحانه ۳ قاشق غ
وانیل کمی
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری (تو دستور اصلیش جوش شیرین هم داشت که من نریختم و در کل این مقدار بکینگ ریختم)
طرز تهیه:
آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
روغن اضافه کنین و مخلوط کنین.
اب جوش بریزین و مخلوط کنین.
در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات صبحانه رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب.بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه برای داخل قابلمه هم قالب کیک رو بزارین تو قابلمه خالی و شعله رو ملایم کنین تا ۴۰ دقیقه اول درشو باز نکنین بعد این مدت هر چند دقیقه با خلال چک کنین تا چیزی به خلال نچسبه شعله پخش کن و دمکنی هم یادتون نره
مایه پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه قنادی یا صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات صبحانه دو قاشق
پودر کاکایو ۲ قاشق غ
شکر ۲ تا ۳ قاشق غ
طرز تهیه:
پنیر رو با همزن بزنین تا باز بشه بعد خامه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین .
پودر کاکایو و شکلات صبحانه و شکر رو به مواد اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا یک دست بشه.
کیک رو از قبل اماده کنین و بزارین کامل سرد بشه من کیک شکلات صبحانه رو تو قالب ۲۰ درست کردم و بعد اماده شدن به دو قسمت تقسیم کردم.
کف و دیواره قالب رو پلاستیک یا سلفون بزارین.
برش اول کیکو داخل قالب گذاشتم و مایه پنیری رو ریختم روش دوباره لایه بعدی کیک (اگه مایه پنیریتون سفته کیک دوم رو بزارین روش اگه مایه پنیری شل و ابکی هست اول بزارین یخچال مایه پنیری نیم بند شد لایه دوم کیک بزارین روش)بزارین تو یخچال چند ساعت بمونه تا کامل سفت بشه بعد از قالب بیرون بیارین و اگه دوست دارین مثل من روش گاناش بریزین.
@mivhe71
#سس_خيار_و_سير
دو ق ماست سفت
یک حبه سیر رنده شده
یک ق خیار ریز خرد شده
نمک و فلفل،یک ق چ آبلیموی تازه.
مواد را باهم مخلوط و همراه غذا سرو كنيد
@mivhe71
.
#میگو_اسپایسی
دیگه غذا از این سریعتر؟
در حد یک نیمرو درست کردن زمان میبره.😊
یکی دیگه از انتخابهای غذایی برای یک روز شلوغ😉.
من مدتهاس سیر و زنجفیل و پوره کردم ؛ داخل شیشه ریختم . روشون و پرروغن کردم و در یخچال نگه میدارم.(یکسال راحت میمونه.
برای این میگوها هم ۱ق چ سیر، ۱ق چ زنجفیل،پودر پیاز ۱ق چ، و پاپریکا ۱/۲ق چ همراه نمک باهم مخلوط کردم نصف یک لیمو ترشم اضافه کردم.۲ق روغن داخل تابه ریختم داغ که شد میگوها رو اضافه کردم.در حد ۵دقیقه با شعله زیاد تفت دادم و تمااام😋.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71