eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم ۳ کیلو شیر ۱/۵ کیلو شکر ۱۰۰ گرم کره مغزیجات به دلخواه طرز تهیه ابتدا شیر وشکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت تا به جوش بیاد بعد کف روش رو بگیرد و حرارت متوسط کنید حتما از قابلمه که نصبت به مواد بزرگتره استفاده کنید که موقع جوش اومد و در حین کار سر نره حرارت متوسط ولی کسمک قل بخوره هر از گاهی هم بزنید حدود ۱ ساعت بعد کسمک شروع به تعقیر رنگ میده اینجا نصف کره اضافه بشه و مدام هم بزنید تا وقتی که کسمک شروع به حباب زدن کنه و حباب به بیرون پرتاب شه دوباره مابقیع کره رو اضافه کنید و گردو نگینی و هم بزنید و حرارت خاموش کنید با حرارت خاموش یه چند دقیقه هم بزنید تا کامل حباب‌ها بخوابه و بعد درون سینی از قبل چرب شده بریزید و خط برش بدین و بعد سرد شدن در ظرف درب دار درون یخچال تا چند ماه ماندگاری داره نکته هر چه ظرف بزرگتر باشه و هم زدن کسمک بیشتر باشه کسمک نرم لطیف و با کیفیت دارید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 مواد لازم ۳ عدد لبو متوسط ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۲ حبه سیر رنده‌ شده ۲ ق غ پنیر لبنه ۲ ق غ سس مایونز ۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده) نمک شوید برای تزیین ترشی بیبی کرن طرز تهیه سیب زمینی ها را مربعی و کوچک خرد کرده و‌سرخ کنید لبو های خام را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید. من این رسپیو با لبو پخته شده رنده شده درست کردم و پنیر را هم حذف کردم خیلی خوشمزه میشه نوش جان💝 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 2 فیله سینه مرغ نواری خردشده 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن 4 گوجه فرنگی نواری برش خورده 4 قاشق غذاخوری سس مایونز کمی کاهو خرد شده، نمک و فلفل سیاه موادلازم: برای مزه دارکردن مرغ 1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیرخرد شده 1 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان ✍طرز تهیه: گوشت مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان را با هم ترکیب کرده و گوشت مرغ را درون این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دار شود.درون تابه روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را در روغن بریزید و تفت دهید.داخل نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده و کاهو و گوجه فرنگی را با تکه های مرغ و کمی گشنیز خرد شده را روی نان قرار داده و دو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید. _______________ 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 نخود لوبیا نصف لیوان پخته شده بلغور یک لیوان اسفناج دو لیوان خرد شده پیاز دوعددسرخ شده سیر ونعنا داغ وماست هم زده یا دوغ غلیظ ابتدا بلغور رو دو ساعت قبل با اب جوش خیس بزنید وبعد با پیاز تفت خورده بزارید با حرارت کم بپزه بعدنیم ساعت حبوبات وسبزی رواضافه کنین بزارین حسابی بپزه با حرارت کم هرازگاهی هم بزنین تا ته نگیره چون بلغور حسابی ملات میندازه بعد تو ظرف سرو ریخته وبا پیاز ونعنا وسیر داغ وماست هم زده سرو کنین نمک رو فراموش نکنین نوش جان 💝 🎀 @mivhe71 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا