میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلواباطعم_قهوه
sanazsania
حلوا با طعم قهوه 😋
🔸. ابتدا ۳ پیمانه آردسفید الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود.سپس از روی حرارت برداشته، ۳ پ کره یا روغن جامداضافه کنید و هم بزنید تا ذوب و جذب آرد شود.
🔸. ۱ و ½ پ پودر قند و ۲ ق.س پودر قهوه فوری را اضافه کرده، دوباره همه مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود. پس از آن در ظرف موردنظر پهن کنید و بگذارید کمی خنک شود.
🔸. قطر حلوا به حدی باشد که بتوانید از آن نیم دایرههایی را به وسیله قاشق اسکوپ بستنی قالب بزنید. حلواي قالب زده را در ظرفي بچينيد.
🔸پس از اینکه کاملاً سرد و سفت شد، یکی یکی به کمک چنگال نيمي از آنها را در ۳۰۰ گرم شکلات قهوهای ذوب شده (روش بن ماری) و نیمی دیگر را در ۳۰۰ گرم شکلات سفید فرو کنید. پس از بيرون آوردن از شكلات چند لحظه روي چنگال نگه داريد تا شکلات اضافی آن گرفته شود، بعد روی کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید. صبر کنید تا شکلاتها کاملاً بسته شوند.
🔸.مقداری از شکلاتهاي ذوب شده را در قیف با سر ماسوره ساده و باریک بریزید و خطوطی از شکلات سفید و قهوهای روی نیمه دایرههای حلوا ایجاد کنید. پس از بسته شدن شکلات روی حلوا، آن را از روی کاغذ روغنی برداشته و در ظرف مورد نظر بچینید.
@mivhe71
#کوکو_هویج
تاحالا کوکوی هویج خوردین؟
منم اولین بار بود درست میکردم ولی خیلی خوشمزه بود . برعکس چیزی که فکر میکردم اصلا شیرین نبود .
سه تا هویج نسبتاً درشت و یه پیاز متوسط رو رنده زدم بهش سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و ادویه زدم . من آب هویج و پیاز رو نگرفتم بجاش یه قاشق آرد نخود اضافه کردم . بعد هم توی روغن داغ سرخ کردم .
اگه خواستین خیلی خودتونو تحویل بگیرید میتونید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید .😁
کالری این غذا خیلیییی کمه هر تیکه حدوده ۶۰ کالری داره
من به نصف موادم سیاه دونه زدم به نظر خودم خیلی خوشمزه شد 😋 .
elahe.cooking
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#_ترافل_شکلات_برزیلی
موادلازم:
پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شیر عسل 1 قوطی
ترافل برای تزیین به میزان لازم
طرزتهیه:
کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود.
*سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
*شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود.
*حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
*بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید.
*توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید.
@mivhe71
#پاستا_رژیمی
دو لیوان ماکارونی فرمی(من مدل پروانه ایی استفاده کردم)ابکش شده.یه پ قارچ ورقه ایی شده.یه پ اسفناج خورد شده.نصف پ گوجه ریز خورد شده.مقداری پنیر پیتزا کم چرب.نصفه سینه مرغ کامل مکعبی خورد شده.دو ق غ روغن زیتون
مرغ رو با روغن زیتون سرخ میکنیم بهش اویشن فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک اضافه میکنیم وقتی فیله ها پختن از روی حرارت برمیداریم و با ماکارونی های ابکش شده و گوجه و قارچ و اسفناج مخلوط میکنیم و داخل ظرف پیرکس میریزیم با کمی پنیر پیتزا کم چرب روشو میپوشونیم و میذاریم توو فر به مدت بیست دقیقه.
@mivhe71