eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذاخوری شیر عسل 1 قوطی ترافل برای تزیین به میزان لازم طرزتهیه: کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود. *سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. *شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود. *حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود. *بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید. *توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو لیوان ماکارونی فرمی(من مدل پروانه ایی استفاده کردم)ابکش شده.یه پ قارچ ورقه ایی شده.یه پ اسفناج خورد شده.نصف پ گوجه ریز خورد شده.مقداری پنیر پیتزا کم چرب.نصفه سینه مرغ کامل مکعبی خورد شده.دو ق غ روغن زیتون مرغ رو با روغن زیتون سرخ میکنیم بهش اویشن فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک اضافه میکنیم وقتی فیله ها پختن از روی حرارت برمیداریم و با ماکارونی های ابکش شده و گوجه و قارچ و اسفناج مخلوط میکنیم و داخل ظرف پیرکس میریزیم با کمی پنیر پیتزا کم چرب روشو میپوشونیم و میذاریم توو فر به مدت بیست دقیقه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این جوجه کباب م خیلی خوبی داره و چون در مواد اولیه،هم آب پرتقال و هم آبلیو تازه داره اول فیله یا سینه مرغ خرد شده حدود یک کیلو،روغن زیتون ۳ ق غ،آبلیموی تازه ۳ ق غ،آب پرتقال ۳ ق غ،رنده پوست لیمو ترش ۲ق چ،۴ حبه سیر رنده یا ریز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیاه مقداری،گشنیز خرد شده سه ق غ،نمک، زعفران دم کرده ۱ تا ۲ ق چ تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و در یک کیسه فریزر یا ظرف دردار ۱ تا ۶ ساعت در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.بعد مثل تصویر با فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ بکشید،تابه رژیمی یا گریل یا سینی فر (۱۸۰ درجه)رو کمی چرب کنید و جوجه کبابتونو بپزید.چون از قسمت فیله یا سینه مرغ استفاده شده زود میپزه و چون روغن زیتون داره خشک نمیشه.حرارت خیلی کم نباشه تا خیلی آب نندازه.تابه خوب داغ بشه و بعد با حرارت متوسط بپزید.با نان یا برنج سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ) ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید. بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید بزارید یخچال یه ساعت بمونه یا فریزر یه ربع بعد سرخش کنید و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید) یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا