eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این جوجه کباب م خیلی خوبی داره و چون در مواد اولیه،هم آب پرتقال و هم آبلیو تازه داره اول فیله یا سینه مرغ خرد شده حدود یک کیلو،روغن زیتون ۳ ق غ،آبلیموی تازه ۳ ق غ،آب پرتقال ۳ ق غ،رنده پوست لیمو ترش ۲ق چ،۴ حبه سیر رنده یا ریز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیاه مقداری،گشنیز خرد شده سه ق غ،نمک، زعفران دم کرده ۱ تا ۲ ق چ تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و در یک کیسه فریزر یا ظرف دردار ۱ تا ۶ ساعت در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.بعد مثل تصویر با فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ بکشید،تابه رژیمی یا گریل یا سینی فر (۱۸۰ درجه)رو کمی چرب کنید و جوجه کبابتونو بپزید.چون از قسمت فیله یا سینه مرغ استفاده شده زود میپزه و چون روغن زیتون داره خشک نمیشه.حرارت خیلی کم نباشه تا خیلی آب نندازه.تابه خوب داغ بشه و بعد با حرارت متوسط بپزید.با نان یا برنج سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ) ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید. بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید بزارید یخچال یه ساعت بمونه یا فریزر یه ربع بعد سرخش کنید و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید) یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۲ پیمانه روغن ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم وانیل ۱ بسته بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: 2 پیمانه آرد الک کنید و توی تابه تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. 1 قاشق چایخوری روغن ، 1 پیمانه پودر قند ، 1 عدد تخم مرغ 125 گرم کره هم دمای محیط ، 1 بسته وانیلی ، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، آرد رو با هم مخلوط کنید و به خمیر شکل بدید کلیپشو استوری واستون هایلات کردم بعد بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 15 و 20 دقیقه بپزه وقتی قرابیه ها پختن و یکم رنگشون طلایی شد آمادس و کافیه با شکلات بنماری شده و فندق تزیینش کنید. توجه: پس از تفت دادن آرد ، صبر کنید تا خنک شه بعد که خنک شد ، بقیه مواد رو اضافه کنید و ورز بدید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا