میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک اسفنجی تربرشی
تخم مرغ 6عدد
آرد 150گرم
شکر 180گرم
وانیل کمی
بکینگ پودر 1/2قاشق چای خوری
آب جوش صد گرم
خامه ی قنادی 300گرم
آب کمپوت یا آب میوه
.
اول از همه تخم مرغ ها رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو روی دمای 180بذارید تا گرم بشه.
قالب رو کاغذ روغنی بندازید و آماده بذارید. زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا کنید. (اصلا هیچ زرده ای نباید داخل سفیده بشه وگرنه سفیدمون پف نمیکنه)
بعد سفیده ها رو با یک سوم شکر با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزد. بذارید داخل یخچال.
حالا زرده ها رو با مابقی شکر و کمی وانیل آنقدر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. حالا صد گرم آب جوش داشتیم اونم اضافه میکنیم.
سفیده ها رو کم کم به زرده ها اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کرده بودید رو هم طی سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی و خیلی آروم با لیسک هم میزنیم.
مواد رو میریزیم داخل قالب 25در 35 که کاغذ روغنی انداخته بودیم و قالب رو چند بار روی زمین میکوبیم تا حباب های اضافیش خارج بشه.
اینجوری سطح کیک صاف میشه و گنبدی نمیشه.
حالا میره داخل فر 180 درجه به مدت سی دقیقه زمانی که کیک پخت بذارید کمی از دما بیفته و بعد از قالب جدا کنید کاغذ روغنی رو جدا میکنیم. کیک رو میذاریم کنار تا کاملا سرد بشه.
وقتی کیک سرد شد از وسط نصف میکنیم.
با آب و شکر یا آب میوه فرقی نمیکنه کیک رو مرطوب میکنیم. بعد خامه ی قنادی میریزیم روش و تمام سطحش رو با پالت صاف میکنیم. لایه ی بعدی رو هم میذاریم روش. دوباره با آب میوه مرطوب میکنیم. دوباره کاملا سطح کیک رو خامه کشی میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
بعد کیک رو میذاریم داخل یخچال برای دو ساعت زمانی که از یخچال خارج کردید دور تا دور کیک رو با چاقو برش میدیم تا صاف و یکدست بشه کیک رو به اندازه های دلخواه برش میدیم بعد دوباره با ماسوره و خامه قنادی تزئین میکنیم من برای تزئین نهایی از میوه استفاده کردم.
@mivhe71
#شیرینی_سیگارتی
زرده تخم مرغ سه عدد
خامه صبحانه 200گرم
کره 100گرم
آرد 400گرم
مواد میانی:
گردوی آسیاب شده 200گرم
پودر هل یک قاشق غذاخوری
پودر قند 100گرم
پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی
آب سرد به مقدار کم(مواد میانی رو با هم مخلوط و کمی آب سرد اضافه میکنیم تا مواد با هم خمیر بشن)
قبل از هر کاری کره رو از یخچال بیرون بیارید تا همدمای محیط بشه. خامه هم 5دقیقه داخل محیط باشه.
زرده تخم مرغ و وانیل و کره و خامه رو با چنگال خوب هم بزنید.
آرد رو که سه بار الک کردید رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
خمیر را به ده قسمت تقسیم کرده و روشو میپوشونیم برای یک ساعت در دمای محیط استراحت کنه.
بعد از زمان استراحت با یک قسمت کار کرده و بقیه ی خمیر را در یخچال نگه میداریم. خمیر را با وردنه نازک پهن میکنیم( مانند لواش)
به اندازه ی یک بشقاب میوه خوری پهن میکنیم و مانند پیتزا به هشت قسمت تقسیم میکنیم.
گردو و پودر قند و پودر هل و آب رو با هم مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد و مواد به هم بچسبن.
بعد از مواد میانی به صورت مداد در آورده ودر روی خمیر قسمت پهن آن قرار میدیم و به صورت سیگارت میپیچیم ودر فر با دمای 180درجه به مدت ده تا دوازده دقیقه میپزیم. (مراقب باشید دمای فرها با هم فرق میکنه)
وقتی از فر در آوردید کمی که خنک شد داخل پودر قند یا پودر شکر میغلطونیم.
بسیااااار شیرینی خوشمزه و عاااالی شده بود 👌👌😋😋😋👌👌
پ. ن. با این مقدار مواد 80عددشیرینی داریم.
@mivhe71
#ژله_کلاه
#ژله_فانتزی
ژله راحت و فانتزی
یه بسته ژله هلو رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کرده وقتی خنک شد بهش نصف لیوان شیر اضافه میکنیم مقداری تو پیاله گرد ریخته و یه کمی هم تو قالب گرد بزرگتر با ارتفاع حدودا یک سانت میریزیم
نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری کرده وقتی خنک شد یک چهارم لیوان شیر اضافه میکنیم تو قالب مستطیلی با ضخامت خیلی کم ریخته میزاریم ببنده
بعد مانند شکل قسمتهای لازم رو برش میزنیم
روشو با بریلوی خامه ای(ترکیب بریلوی بی رنگ و خامه شیرین)
تزیین کردم
soodabeh1982
@mivhe71