eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
يكبار تو يه پاركي، يه رستوران رفتيم، نگو رستوران گياهي بوده! و كباب سفارش داديم، ديديم كمي طعم كباب فرق مي كنه ها، اما شكلش كاملا شبيه كباب بود فقط يكم مزه متفاوتي داشت! بعد فهميديم گياهيه! و بر خلاف انتظار اصلا بد نبود(البته به خوشمزگي كباب گوشت هم نبود😅) نكته ش اينه كه با انتظار مزه كباب گوشت نبايد برين سراغش، چون اين يك كباب متفاوته، يك كباب گياهي😍😋 مواد لازم : سویا ریز: 1 پیمانه سیب زمینی متوسط اندازه نارنگی : 1 عدد اب پز شده و رنده شده ارد سوخاری: 4-5 قاشق غذا خوری پر پیاز ریز خرد شده: 3 قاشق غذا خوری پودر جعفری خشک : 1/2 قااشق چای خوری پودر پیاز : 1 قاشق چای خوری پودر سیر : 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه : 1 قاشق چای خوری فلفل سبز کوچک تند و تیز : 1 عدد ریز خرد شده نمک پودر زیره: 1/4 قاشق چای خوری سویا رو با 3 پیمانه اب بزارید تا بپره و نرم بشه بعد ابکش کنید و ابش رو فشار بدید بزارید خوب ابش جدا بشه و خنک بشه داخل یک ظرف سیب زمینی رنده شده همراه ادویه ها - پیاز و سویا رو بریزید و با پودر سوخاری خوب با دست ورز بدید . باید مثل گوشت چرخ کرده با دست خوب ورز بدید تا مواد حالت چسبندگی به خودش بگیره حالا داخل ماهی تابه روغن بریزید و بزارید داغ بشه تکه ای از مواد جدا کرده و به شکلی که در تصویر میبینید در بیارید و داخل روغن سرخ کنید. من بهشون سیخ چوبی زدم تا خوشمزه تر به چشم بیان :) یک ظرف جدا پیاز حلقه شده و لیمو برش خورده حاضر کنید و وقتی کبابهاتون رو سرخ کردید بلافاصله روی پیاز و لیمو ها بزارید و در ظرف رو ببینید تا وقتی همه کبابها حاضر بشه . ( پیاز و لیمو طعم فوقالعاده ای به کبابهاتون میده ) با گوجه فرنگی کبابی و کره و سماق همراه ریحون ودوغ نوش جان کنید. ashpazone @mivhe71
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کشمشی (با روغن مایع) تخم مرغ 2 عدد شکر 120 گرم روغن آفتابگردان 100 گرم بکینگ پودر 8 گرم نشاسته ذرت 75 گرم کشمش 105 گرم (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید) آرد سفید 325 گرم وانیل تخم مرغ، شکر، روغن آفتابگردان و وانیل را با همزن بزنید تا شکر تقریبا حل شود. بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید. کشمش را اضافه و مخلوط نمایید. آرد را کم کم در چند مرحله مخلوط کنید. بین دو نایلون یا کاغذ روغنی خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید و با برس خیلی کم چرب کرده اید بچینید. در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشد. بافت این شیرینی نه بیسکویتیه و نه خیلی نرم. بافت کوکی مانند داره. با این مواد 49 کوکی داشتم. پی نوشت: میتونید از رنده پوست لیمو یا پرتقال هم در این شیرینی استفاده کنید @mivhe71
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
🍮حلوای عربی موادلازم: 🥄 آردسنگک دولیوان 🥄شیر خشک دو لیوان 🥄شکر دولیوان 🥄آب یک لیوان 🥄گلاب نصف لیوان 🥄کره صد گرمی دوتا 🥄روغن مخصوص سرخ کردنی یک سوم لیوان 🥄زعفران به مقدار لازم 🥄هل آسیاب شده یک ق چ خ طرز تهیه: 🥘اول باید شیر خشک روبا آرد مخلوط کنیم والک کنیم سه بار وبعد بدون اینکه روغن بریزیم اونو تفت میدیم تا رنگ آرد تغییر کنه.تند تند باید هم زد تاشیر خشک داخل آرد گلوله نشه وبه ظرف نچسبه. بعد من وقتی که آردم رنگش تغیییر کرد زیرشو خاموش میکنم وکره رو که به دمای محیط رسیده رو باروغن به آرد اضافه میکنم وهم میزنم بعد با شیره ای که از قبل درست کردم باهم مخلوط میکنم گلاب وزعفران وهل رو اضافه میکنم ودوباره هم میزنم . اگر شل بود روی گاز میزاریم وهم میزنم تاکمی سفت تر بشه . داخل دیس میریزیم وبا بادام وپسته تزیین میکنیم @mivhe71
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
🧆خرماهای شکلاتی من 🍫شکلات سفید با کمی وانیل بن ماری کردم کمی داخل قالب شکلات ریختم که ته قالب رو بگیره بعد خرما رو بدون هسته روی شکلات گذاشتم و دوباره شکلات ریختم و چند ضربه تا یکنواخت بشه و بعد داخل یخچال یا فریزر تا ببنده ..شکلات تلخ هم همینطور و شکلات شیری هم بن ماری کردم و کمی کاکائو اضافه کردم و به همین روش بالا. 🍫برای تزیین هم خرما رو برش زدم و خلال پسته رو چیدم روش برای برگ و برای گل هم خرما رو پنج برگ برش زدم بادم پرک درختی ( گلهای بزرگ ) و زمینی (گل کوچک) چیدم روش @mivhe71
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
۱۳ فروردین ۱۴۰۱