🔴 #طلاعیه_مهم🔴
⚠️کانال #یت_الله_مجتهدی ا
فتتاح شد با کلی تنوع⚠️
🔶فرق #عُجب و #تکبر چیست⁉️
🔸فرق #حَسدو#حِرص چیست ⁉️
🔸#زن مظلوم در خانه،کیست⁉️
🔸#مرد مظلوم در خانه،کیست⁉️
♦️تاچهاندازهبای به #نماز_اول_وقت بهاءبدیم⁉️
♦️چرادعاها #مستجاب نمیشود⁉️
✍پاسخهای آیت الله در کانالشون👇
استاد: #زن بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق #مظلوم است، #مرد بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق #مظلوم است😔 #ادامه صوت👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a
✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع #همسر_بد_اخلاق #سنجاق است در کانال☝️
#نان_تبریزی
مواد لازم:
شکر نصف یا یک پیمانه بسته به ذائقه.
تخم مرغ سه عدد؛
ماست نصف پیمانه؛
خمیرمایه یک قاشق سوپخوری؛
آرد تا زمانی که خمیر بدست نچسبه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری؛
روغن مایع نصف پیمانه؛
کره پنجاه گرم؛
(جمع روغن مایع و کره 120 گرم باشد )
شکر یک قاشق سوپخوری برای عمل آمدن خمیرمایه
آب ولرم نصف پيمانه
طرز تهیه:
همه مواد باید به دمای محیط برسه. مواد سرد و گرم نتیجه خوب نمیده. خمیر مایه را با اب ولرم و یک ق س شکر مخلوط کرده و با درپوش کنار بگذارید تا عمل کند(15 دقیقه ). در کاسه ای تمام مواد به جز ارد را با چنگال میزنیم تا یکدست بشه. خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کرده و یکبار دیگر با چنگال میزنیم. کم کم ارد را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید و بدست نچسبد. روی خمیر را پوشانده در جای گرم میگذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود.(1ساعت ). بعد از پف کردن خمیر، یکبار دیگر خمیر را چند ثانیه ورز میدهیم. سینی فر را چرب کرده و نصف خمیر را با دست باز می کنیم. تقریبا به ضخامت یک سانت خمیر را باز میکنیم. بقیه خمیر را رولهای باریک درست کرده با فاصله و به حالت ضربدری یا هر شکل دیگر درست میکنیم و روی خمیر میگذاریم.
روی نان را مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران زده و1 ق م پودر قند و 1 ق م روغن مایع رومال کرده و با کنجد و گردو و خلال بادام تزیین می کنیم. به آن حدود نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم. این استراحت دوم برای نون لازمه. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می گذاریم. مدت پخت 30 الی 35 دقیقه است. البته بستگی به فر دارد.
@mivhe71
#دسر_افطاری_مسقطی_گل
نشاسته پنج ق غ. شیر پنج پ. شربت گل یک لیوان.گلاب به میزان لازم
نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه. کمی که به غلظت رسید شربت رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ بگیره.بعد گلاب رو اضافه میکنیم. مسقطی خیلی نباید غلیظ بشه چون وقتی که سرد بشه سفت تر میشه. توی قالب میریزیم و به مدت سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره
این مسقطی با ریختن شربت گل طعم خیلی متفاوت تر و دلچسب تری رو داره.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#آش_جو مخصوص افطار
اگر میخواهید غذا برای افطاری بپزید به شما آش جو را پیشنهاد میکنیم. یک آش خوشمزه و سالم برای افطار
موادلازم:
جو= ۱۰۰ گرم
نخود= ۷۰ گرم
لوبیا= ۷۰ گرم
برنج= ۲ ق غ
عدس= ۷۰ گرم
سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم
پیاز داغ= ۲ ق س
سیر= ۲ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
کشک= ۱۰۰ گرم
عصاره قلم =۱ پ
طرز تهیه :
ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.
@mivhe71