eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
3 افطاری مقوی 1- سالاد میوه 2- سوپ جو 3- شیر و خرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشاسته پنج ق غ. شیر پنج پ. شربت گل یک لیوان.گلاب به میزان لازم نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه. کمی که به غلظت رسید شربت رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ بگیره.بعد گلاب رو اضافه میکنیم. مسقطی خیلی نباید غلیظ بشه چون وقتی که سرد بشه سفت تر میشه. توی قالب میریزیم و به مدت سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره این مسقطی با ریختن شربت گل طعم خیلی متفاوت تر و دلچسب تری رو داره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مخصوص افطار اگر میخواهید غذا برای افطاری بپزید به شما آش جو را پیشنهاد میکنیم. یک آش خوشمزه و سالم برای افطار موادلازم: جو= ۱۰۰ گرم نخود= ۷۰ گرم لوبیا= ۷۰ گرم برنج= ۲ ق غ عدس= ۷۰ گرم سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم پیاز داغ= ۲ ق س سیر= ۲ حبه نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم کشک= ۱۰۰ گرم عصاره قلم =۱ پ طرز تهیه : ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز درشت ۱ عدد هویج درشت رنده شده ۱ عدد کلم برگ خرد شده ۳۰۰ گرم نخود پخته ۱ لیوان برنج ۱ پیمانه بلغور جو ۱ پیمانه سیر رنده شده ۳ حبه سبزی شامل اسفناج و گشنیزه ۳۰۰ گرم( اسفناج باید بیشتر باشه میتونید به همین میزان از سبزی اش استفاده کنید) کشک ۱/۲ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه پیاز داغ و نعناع داغ و کشک برای تزیین به اندازه دلخواه پیاز رو نگینی خرد کردم و با چند قاشق روغن تفت دادم تا سبک و کمی طلایی بشه کمی زردچوبه زدم و بعد نخود پخته شده و هویج و برنج (نیم دانه باشه بهتره ) که از قبل خیس خرده و بلغور جو ( من شستم و‌بعد اضافه کردم) و کلم برگ خرد شده رو اضافه کردم و‌روش آب جوشیده ریختم اگه اب قلم داشتید اضافه کنید درش رو گذاشتم تا جوش بیاد حدودا ۴۰ دقیقه که جوشید و مواد آش پخت نمک و فلفل و کشک و ماست و سیر رنده شده رو با هم ترکیب کردم و اضافه کردم در اخر سبزی خرد شده رو اضافه کردم و اجازه دادم ۱۵ دقیقه جا بیوفته ۱ قاشق نعنا داغ اضافه کردم و هم زدم و در اخر با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم میتونید برای لعاب بهتره آش ۲ قاشق غذا خوری آرد رو به همراه کشک و ماست مخلوط کنید و اضافه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ويژه رمضان نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه. @mivhe71