eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
دونات پیتزا 🌹 از دوست نازنینم مینا جان بخاطر در اختیار این دستور تشکر میکنم مواد لازم : برای حدودا ۴۰ تا ۴۵ عدد دونات پیتزا 🌷پودرخمیرمایه ۱قاشق غذاخوری 🌷شکر ۱ قاشق غذاخوری 🌷شیرولرم یک دوم پیمانه 🌷آب ولرم یک دوم پیمانه 🌷نمک به مقدار لازم 🔴۱ قاشق چایخوری 🌷روغن مایع یک چهارم پیمانه 🌷آرد نان به میزان لازم نزدیک به 450گرم ولی بسته به جنس اردممکن است کمتریابیشترمصرف شود 🌷تخم مرغ ۱ عدد 🌷کالباس ریزرنده شده یک و نیم پیمانه من دو پیمانه حدودا ۲۰۰ گرم ریختم بهتره ازکالباس خونگی استفاده کنین.🔴با گوشت مرغ پخته هم قابل جایگزینی است 🌷فلفل دلمه ای خردشده ۱عدد 🔴بهتره رنده شود و آبش گرفته شود میزان کالباس وفلفل رابسته به سلیقه می توان کمی بیشترریخت. 🌷ازقارچ خردشده وپنیرپیتزاهم به دلخواه می توان استفاده کرد 🌷🔴من پنیر پیتزا رو حدودا یک دوم پیمانه زدم تا یک پیمانه هم میشه افزایشش داد 🔴میتونید از پیاز سرخ شده که روغنش گرفته شده یا جعفری خورد شده هم استفاده کنید 🔴آویشن و زردچوبه و فلفل هم فراموش نشه خوش طعمش میکنه 🔴من خودم آویشن رو ۱ قاشق چایخوری و زردچوبه و فلفل رو هم یک دوم قاشق چایخوری ریختم بسته به ذائقه قابل تغییره طرز تهیه :   درابتدا شکر را با آب ولرم مخلوط کنید سپس خمیرمایه راروی آن بپاشیددرظرف را بگذارید و ۵ دقیقه زمان دهید تا خمیرمایه عمل آید، تخم مرغ، شیر،روغن ونمک 🔴آویشن و زردچوبه و فلفل راداخل ظرفی دیگر بریزید کمی هم بزنید تا تخم مرغ ازلختی درآید خمیرمایه رانیز بیفزاییدسپس یک لیوان آرد بر روی موادالک کنید،باقاشق هم بزنیدمایه رقیقی خواهیدداشت،کالباس رنده شده وفلفل دلمه ای 🔴جعفری بدلخواه رابیفزاییدهم بزنیدسپس مابقی آرد را کم کم شروع به ریختن کنیدتاجایی که خمیرنرم وکمی چسبنده شکل گیرد. این خمیربه دلیل داشتن فلفل دلمه کمی چسبنده است    پس آردبیش ازحدبخوردخمیرندهیدوهرازگاهی کمی دستتان راچرب کنیدتاچسبندگی آن کمترشود،روی خمیررابپوشانیدوبه مدت  یک ساعت درمحیط آشپزخانه استراحت دهیدتاحجم آن دوبرابرشود،پس ازان خمیرراروی سطح اردپاشی شده باوردنه به ضخامت یک سانت پهن  کنید_تاحدی آردبپاشیدکه خمیربه وردنه وسطح کارنچسبدبا قالب دونات قالب بزنیددرصورت نداشتن قالب بایک لیوان گرد قالب بزنیدووسط هرخمیرراباسربطری ویا..خارج کنید،   روی خمیرهای قالب زده رانیزمی توان به مدت ده دقیقه دیگربپوشانیدتاپف دوم کنندونانها پوکترشوند،سپس آنها را درروغن داغ شناوروباحرارت ملایم سرخ کنید. باحرارت زیادسرخ نکنیدچون زیروروی دونات سریع سرخ شده ومغزآن پوک وپخته نخواهدشد. پس ازسرخ کردن روغن اضافه آن رابگیریدودرظرف دربسته قراردهید.   نکته 🔴 خمیررابه قطریک سانت پهن کنیدتادوناتها بیش ازاندازه پف نکنندوشکل خودراازدست ندهند. خمیرها رامی توان درفرنیزپخت دهید ولی طعم ومزه اصلی آن به سرخ کردن آن است 🔴 مقداری پودرآویشن و شوید خشک و پودر سیر و زردچوبه هم به خمیر بسته به ذائقه میشه اضافه کرد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗بال مرغ زعفرانی چیلی مخصوص سر آشپز 🧂مواد لازم بال مرغ 1 کیلو پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: بال مرغ رو چند برش کوچیک میزنیم تا مزه مواد به داخل بافت بال بره و آب دار بشه بعد با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1ونیم پیمانه شیر ولرم 1 پیمانه آب ولرم 3 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم خمیر مایه یا یک قاشق غذا خوری 2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین در دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری نمک 2 تا سفیده تخم مرغ داخل خمیر 2 تا زرده تخم مرغ با زعفران رومال کنجد حدود 11 پیمانه آرد - برای داخل پوآچاها: من از پنیر سفید پگاه استفاده کردم شما می تونید از سیب زمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو ، گوشت چرخ کرده ویا ... دستور تهیه : 👇 📝سیب زمینی هارو آبپز کنین و له کنین و 1 پیاز رو خرد کنین و تفت بدین با کره یا روغن، بعد سیب زمینی هارو اضافه کنین و نمک و فلفل سیاه بزنین و تفت بدین، بعد بزارین سرد شه. 📝آب و شیر ولرم رو مخلوط کنین، خمیر مایه و شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و 7 دقیقه صبر کنین، سپس بجز آرد همه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر یواش یواش آرد رو اضافه کنین و ورز بدین، تا خمیری بشه که به دست میچسبه، دستتون رو روغنی کنین تا به دستتون نچسبه و ورز بدین.روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه تا بیاد. سپس از خمیر، توپهای به اندازه لیمو یا نارنگی بردارین و داخلش مواد دلخواه رو بزارین و ببندین، داخل سینی بچینین و روشون 1 زرده تخم مرغ با زعفران بمالین و کنجد بپاشین و با چاقو یا کاتر برش سیب ، خط بندازین و در فر گرم شده 200 درجه 20 تا 30 دقیقه بپزین flower_m234 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  ۳ کیلو بادمجان ۷پیمانه سرکه قرمز من ۶پیمانه سرکه انگور زدم و یک پیمانه سرکه سیب  نمک دو قاشق غذاخوری  زرد چوبه یک ق غذاخوری سر خالی  هویج ۳ عدد سیر ۲ کپه بزرگ سبزیجات معطر شامل شوید و نعنا و جعفری خرد شده حدود ۳ ق غذاخوری (من بجای نعنای تازه از کمی نعنا خشک استفاده کردم) سبزی زیادی رنگ ترشی رو تیره میکنه. فلفل سبز تند ۲ الی۳ عدد(من دو تا زدم ) فلفل دلمه ای قرمز ۱ الی ۲ عدد سیاه دانه ۱/۲ ق غذاخوری ادویه ترشی یک ق مرباخوری اول بادمجونهارو پوست گرفته و با چرخ گوشت چرخشون میکنم سپس بهمراه سرکه و زرد چوبه حدود بیست دقیقه میجوشانم . فلفل سبز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای قرمز را چرخ کرده و بعد از خاموش کردن زیر شعله به بادمجونها اضافه میکنم .بعد از سرد شدن بادمجونها سبزیجات معطر و نمک و سیاه دونه و ادویه ترشی رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم . از ترشی مزه کنید اگر دوست دارید نمکش رو بیشتر کنید . این ترشی بعد از یک هفته کاملا جا میوفته در ظرف شیشه ای در فلزی بریزید و در جای خنک نگه داریشون کنید ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکوی عدس عدس یک لیوان سیب زمینی یک عدد تخم مرغ سه عدد پیاز یک عدد کوچک شوید سه ق غ پودر سیر یک ق چ ارد سوخاری ۳ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . اول عدس بپزید بزارید سرد بشه سیب زمینی هم آبپز کنید پیاز رنده شده آبش را بگیرید سپس عدس پخته شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و آرد سوخاری را درون میکسر یا غذا ساز بریزید و خوب مواد را میکس کنید آخر شوید خرد شده را به مواد اضافه کنید سپس درون روغن داغ با قاشق از مواد بریزید و کتلت را سرخ کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا