#ترشی_لیته_بادمجان
۳ کیلو بادمجان
۷پیمانه سرکه قرمز من ۶پیمانه سرکه انگور زدم و یک پیمانه سرکه سیب
نمک دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک ق غذاخوری سر خالی
هویج ۳ عدد
سیر ۲ کپه بزرگ
سبزیجات معطر شامل شوید و نعنا و جعفری خرد شده حدود ۳ ق غذاخوری (من بجای نعنای تازه از کمی نعنا خشک استفاده کردم) سبزی زیادی رنگ ترشی رو تیره میکنه.
فلفل سبز تند ۲ الی۳ عدد(من دو تا زدم )
فلفل دلمه ای قرمز ۱ الی ۲ عدد
سیاه دانه ۱/۲ ق غذاخوری
ادویه ترشی یک ق مرباخوری
اول بادمجونهارو پوست گرفته و با چرخ گوشت چرخشون میکنم سپس بهمراه سرکه و زرد چوبه حدود بیست دقیقه میجوشانم .
فلفل سبز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای قرمز را چرخ کرده و بعد از خاموش کردن زیر شعله به بادمجونها اضافه میکنم .بعد از سرد شدن بادمجونها سبزیجات معطر و نمک و سیاه دونه و ادویه ترشی رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم .
از ترشی مزه کنید اگر دوست دارید نمکش رو بیشتر کنید .
این ترشی بعد از یک هفته کاملا جا میوفته در ظرف شیشه ای در فلزی بریزید و در جای خنک نگه داریشون کنید
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@mivhe71
کوکوی عدس
عدس یک لیوان
سیب زمینی یک عدد
تخم مرغ سه عدد
پیاز یک عدد کوچک
شوید سه ق غ
پودر سیر یک ق چ
ارد سوخاری ۳ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
اول عدس بپزید بزارید سرد بشه سیب زمینی هم آبپز کنید پیاز رنده شده آبش را بگیرید
سپس عدس پخته شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و آرد سوخاری را درون میکسر یا غذا ساز بریزید و خوب مواد را میکس کنید آخر شوید خرد شده را به مواد اضافه کنید سپس درون روغن داغ با قاشق از مواد بریزید و کتلت را سرخ کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
پاناکوتا
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه کافیه حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و ژلاتینی که بنماری شده را اضافه میکنیم
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس با بقیه مخلوطش میکنیم کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه برای میوه ای یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید
@mivhe71
پیاز نگینی خرد می کنم و تفت میدم ،سبک که شد گوشت چرخ شده رو اضافه می کنم پ نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل قرمز میزنم و یه قاشق هم رب میزنم و تفت میدم و یک سوم ابجوش اضافه می کنم و میذارم بپزه چندتا هم گوجه گیلاسی میندازم توش بادمجان ها رو می شویم و خشک می کنم و توروغن سرخ می کنم و بعد توی تابه یه قاشق رب یا یک لیوان پوره ی گوجه میریزم و با کمی روغن تفت میدم و نمک و فلفل میزنم و بادنجان های سرخ شده روتوش می چینیم و شکم بادمجان ها رو برش میدم و توش از مایع گوشتی پر می کنم و چندحلقه فلفل دلمه روش می چینم و درب تابه رومیذارم تا بپزه....
می تونید چند حلقه سیب زمینی و گوجه هم تو تابه بندازید تا بپزه می تونید کمی هم ابغوره اضافه کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کباب_سیخ_چوبی
موادلازم:
۲ عددبادمجان
۳-۴عدد سیب زمینی کوچک
۲-۳عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
۳۰۰گرمگوشت چرخکرده
۳/۴استکان بلغور ریز
۲قاشق غذاخوری آب
نمک/فلفل سیاه/زیره
برای سس:
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱.۵ لیوان آب جوش
طرز تهیه:
بادمجان هارا بصورت نواری پوست گرفته و حلقه حلقه ببرید.
در یک قابلمه آب نمک ریخته و ۲۰-۲۵دقیقه بادمجان هارا داخل ان بریزید تا تلخیش گرفته شود.
گوشت را در کاسه ای بریزید و بلغور را اضافه کنید،پیاز رارنده کنید و ادویه ها و سیر و آب را افزوده و ورز دهید و رویش را با سلفون پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
سیب زمینی ها را حلقه حلقه کرده و کمی سرخ کنید.
بادمجانها را نیز با کمی روغن مختصرا تفت دهید.
کوفته هارا در ماهیتابه تا وقتی کمی رنگشان عوض شود تفت دهید.
گوجه ها و فلفل هارا خرد کنید.
به ترتیب در سینی فر بادمجان /سیب زمینی/کوفته/گوجه/فلفل را روی هم قرار دهید و با سیخ چوبی فیکس کنید.
سس را با ترکیب رب گوجه و آبجوش درست کنید و روی کوفته ها بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
turkyemektarifi
@mivhe71